HATAY

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özel uçakla geldiği Hatay'da, ilk olarak Serinyol Mahallesi'nde özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek çocuklarla bir süre sohbet etti. 

Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Uğur Mumcu Alanı'nda toplanan partililere seslendi.

Huzur ve refah isteyenlerin bu ülkede çoğunlukta olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Biz varız. Milyonlarız, birlikteysek yaparız. Hiç kimse endişe etmesin. Bir kez daha söylüyorum, sağır sultan da duysun. Huzur ve refah isteyenler çoğunluk bu ülkede'' diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kıyıya vuran küçük bir çocuğun bedeninin bütün dünyanın yüreğini sızlattığını belirterek, o tabloyu hazırlayanları herkesin bildiğini kaydetti.

"O zaman yapacağımız bir şey var" diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"1 Kasım'da sandığa gideceğiz. Bu seçimler sıradan seçimler değil. Sandığa gideceğiz, Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Türkiye'yi kendi bölgesinde saygın bir ülke yapacağız. Unutmayın, huzur ve refah isteyenler çoğunluk bu ülkede. Biz varız ve milyonlarız, birlikteysek yaparız."

Kılıçdaroğlu, "Biz kendi cebimizi düşünmeyiz, vatandaşı, ülkeyi, çocuklarımızı düşünürüz. Biz devlette huzur ve barışın olmasını isteriz. Size sözüm söz, bu ülkeye barışı, huzuru kardeşliği getireceğim" dedi.