KOCAELİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

Bu seçimlerin ardından AK Parti Genel Merkezi'nin çok yoğun bir çalışma içine girdiğini ve halkın mesajını çok iyi analiz ettiğini anlatan Işık, oradan çıkarılan dersler ışığında erken seçim kampanyasını yürüttüklerini ve 1 Kasım'da milletin herkesi hayrete düşüren bir desteği kendilerine bahşettiğini ifade etti. 

"Seçimde ne söylediysek sonuna kadar takipçisi olacağız"

1 Kasım seçimlerinin ardından aldıkları sorumluluğun gereklerini teşkilatlarıyla birlikte yerine getireceklerini ve halkla irtibatlarını hiç koparmayacaklarını belirten Işık, "Seçimden önce söylediğimiz hiçbir şey seçim için söylenmiş cümle değildir. Seçimde ne söylediysek sonuna kadar takipçisi olacağız. AK Parti bugüne kadar tutamayacağı hiçbir sözü vermedi ama verdiği her sözü de tutmasını bildi" değerlendirmesinde bulundu. 

Işık, şunları kaydetti:

"Sayın Kılıçdaroğlu Avrupa'yı suçluyor, biraz milleti suçluyorlar ama bilmiyorlar ki AK Parti'nin millet nezdindeki itibarı ve güveni onlarda yok. 'Ya biz şu kadar söz vermiştik bize kimse oy vermedi', niye? Çünkü insanlar size güvenmiyorlar. 'Yeterki AK Parti bir defa söz versin' diyorlar. Şimdi Allah'a hamdolsun 1 Kasım seçim beyannamesinde bütün vaatlerin gerçekleşmesi için Başbakanımızın talimatlarıyla çalışmalar başladı, inşallah en kısa sürede bu vaatlerin hayata geçmesini hep birlikte sağlayacağız. İnşallah verdiğimiz sözlerin tek tek hayata geçmesi için çalışacağız."