DÜZCE/ BOLU - TEM otoyolunun Bolu Dağı geçişindeki alışveriş merkezinde kahvaltı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin AK Parti'nin oylarını düşürmek için partisinin CHP ile gizli ittifak yaptığı iddiasıyla ilgili sorusu üzerine, "Böyle bir şey asılsızdır. Milliyetçi Hareket Partisinin gelişimini engellemek için bir iftiradır. Milliyetçi Hareket Partisi, bin 394 seçim çevresinde kendi değerli kadrosuyla seçimlere katılmakta. Hiçbir partiyle ittifak içerisinde değiliz" diye konuştu.

Kahvaltının ardından Düzce'ye geçen Bahçeli, D-100 karayolu Doğanlı mevkisinde İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük ve partililer tarafından karşılandı.

Partililerle tokalaşarak sohbet eden Bahçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Mart'taki yerel seçimlere önem verdiklerini, Türkiye'nin geleceğinin belirlenmesinde önemli rol oynayacağını söyledi.

Seçimlere ciddiyetle hazırlandıklarına dikkati çeken Bahçeli, "Bu sebeple 2,5 yıl öncesinden aday çalışmalarını başlattık. Belirlenmiş adayları üç toplantıyla takdim ettik. Aday arkadaşlarımız Türkiye'nin her yerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu aşamada önemli gelişmelere şahit olmaktayız .Bunlardan biri Düzce'dir. Burada MHP'ye çok büyük sıcaklık ve yakınlık vardır. 'Bu defa nasip olacaktır' diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yerel seçimlerin AK Parti için sıkıntılı geçeceğini öne süren Bahçeli, "Adalet ve Kalkınma Partisi, siyasi ömrünü tamamlamış hale gelmiştir. O sebeple 30 Mart onlar için çok düşündürücü olacaktır" ifadesini kullandı.