İSTANBUL (VHA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Arif Tevetoğlu’nun Maltepe’deki Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışına katıldı. Binlerce kişi açılışa koştu ve açılış töreni miting alanı gibi oldu. Burada binlerce Maltepe’liye konuşan Bahçeli; “İşte sizlere içinizden bir arkadaşınızı Arif Tevetoğlu’nu aday gösterdik, onu sizlerin desteğiniz ve vereceğiniz pırlanta değerindeki oylarınızla Maltepe Belediye Başkanlığına taşıyacaktır” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önceki gün MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı eski belediye meclis üyesi tecrübeli belediyeci, Ekonomist ve Eğitimci Arif Tevetoğlu’nun Atatürk Caddesi’ndeki Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı. Saatler öncesinden tören alanını dolduran partili, partisiz genç, yaşlı binlerce kişi soğuğa aldırmadan Devlet Bahçeli’nin gelmesini bekledi. Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, MHP Genel Başkan Yardımcısı MHP Milletvekili Meral Akşener, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Milletvekili Şevkat Çetin, Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Milletvekili Atilla Kaya, MHP İstanbul Milletvekili Dursun Ali Torlak, Arif Tevetoğlu ve parti üst düzey yöneticilerinin katıldığı törenle kurdela keserek yaptılar. Açılış törenine MHP Maltepe İlçe Başkanı, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.
Seçim irtibat ofisinde bir saatten fazla kalan Bahçeli’ye, Arif Tevetoğlu projelerini anlattı. Tevetoğlu’nun yaptığı projeleri çok başarılı bulduğunu belirten Bahçeli, Tevetoğlu’nu kutladı ve “Ülkemizdeki artık gitmesi zorunlu hale gelen bu şaibeli iktidara sizler gibi vatanını, bölgesini, bayrağını ve milletini seven Türk evlatları bu seçimde şamarı vuracak ve MHP olarak kazanacağımız her ilçe gelecek Genel Seçimlerde de bu ucube iktidarın sandığa gömülüp, ele geçirmeye çalıştığı Türk adaleti önünde yaptıklarının hesabını bir bir verecektir. Maltepe Seçim İrtibat Bürosu hayırlı olsun, Maltepe Belediyesi’ne parti bayrağı değil hizmet bayrağını dikeceğiz”dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra seçim otobüsü üzerinden toplanan binlerce kişiye seslendi. Bahçeli yaptığı konuşmada “İktidar yolcucudur. Şimdi bunların sonu geldi, kaçarken şehirleri yakan düşman kuvvetleri gibi bunlar da giderayak yeni torba kanunla kendilerinin yolsuzluklarını örtmek ve parti isimleri gibi sözde aklamak için saçma sapan ek kanunlar çıkarıyorlar. Korkunun ecele fazdası yoktur. MHP olarak bu yaptıklarının hesabını yedi sülalelerinden sormazsak namerdiz. Türk’e Türk’ten başka kimse dost olmaz. Bu seçim ülkemizin, sizlerin ve şanlı bayrağımızın geleceği açısından çok önemlidir. Gelin MHP çatısı altında toplanalım ve ülkemize, bayrağımıza ve istikbalimize sahip çıkalım”dedi.
Ülke genelinde herkesten ve Maltepelilerden MHP’ye oy vermelerini istedi. Devlet Bahçeli; “İşte pırıl pırıl genç dinamik, çalışkan ve içinizden çıkan arkadaşınız, kardeşiniz Arif Tevetoğlu. Ona vereceğiniz oylarınızla MHP’yi daha da kuvvetlendirecek ve iktidara taşıyacaksınız. Oylarınıza sahip çıkın, mutlaka sandığa gidin, sandığınıza sahip çıkın, komşularınıza, arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza bu seçimin önemini anlatın. Bir oyun ne derece değerli olduğunu söyleyin. Ülkemizin geleceğinin MHP’ye vereceğiniz bir oyla değişeceğini anlatın”diye sözlerini bitirdi.
Binlerce kişinin haykırarak söylediği “MHP iktidar olacak”. “MHP bu iktidardan hesap soracak”. “Bahçeli Başbakan”.  “Tevetoğlu başkan olacak”sözleriyle Maltepe semaları çınladı. (Aykut Ünker)