EDİRNE

Edirne Selimiye meydanında, toplu açılış töreninde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Milletin Meclisi'ne, o Meclis'in içinden çıkmış Hükümete bugüne kadar hiç kimse diz çöktüremedi bundan sonra da hiç kimse diz çöktüremeyecek" dedi.

Erdoğan, "Her seçim öncesinde Türkiye'de uygulanmak istenen kirli senaryolar bugünlerde yeniden devreye girmeye başladı. Allah'a hamd olsun miletim 7 seçimde de bunlara prim vermedi. Bundan sonra da vermeyecek. Eğer onların bir tuzağı varsa hiç merak etmesinler milletin de bir tuzağı var. Eğer onların bir hesabı varsa hiç merak etmesinler Allah'ın da bir hesabı var" diye konuştu.

Sınırsız af diye bir şey yok

Başbakan Erdoğan,"Sınırsız af diye bir şey yok. Sınırsız affı verdiğimiz öğrenciler üniversitelerimizi terör alanına çevirdiler. Bundan sonra buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Özgürlük bir başkasının özgürlük sınırına kadardır

Erdoğan, "Özgürlük bir başkasının özgürlük sınırına kadardır. Öyle 'istediğim gibi, istediğim şekilde, istediğim yere kadar özgürlük' olmaz. Bir başkasının özgürlük sınırına kadar özgürlüğünüzü kullanabilirsiniz. Eğer o özgürlük sınırına müdahale ederseniz, işte bu müdahale etmektir. Buna müsade edemeyiz."