Yıllardır hazırlık maçlarını, sırf genç oyuncuların kalitelerini, yeteneklerini ve saha içerisinde takıma ne gibi katkı sağlayabileceklerini görmek için izlerim.

***

Fulham maçındaki güzel mücadele ve skordan sonra,Kadıköy'de binlerce seyircisinin önünde Feyenoord'u konuk eden Fenerbahçe'nin ilk 45 dakikası ve 2. 45 dakikası bir çok şeylerin özetiydi.

***

Barış Alıcı ve Berke Özer,başta Avrupa kulüpleri olmak üzere bir çok kulübün radarındaydı. Sn. Ali Koç devreye girerek hem iki gencin hayallerini gerçekleştirdi,hem Fenerbahçe kulübüne ciddi anlamda gelecek vaad eden isler kazandırdı.

***

Barış,Ferdi ve Eljif'in Fulham/Feyenoord karşısında ki mücadelelerini izlerken "Hay Maşallah" demeden duramadık. Futbol zekası,fizik gücü,yetenek ve 40 yıllık Fenerbahçe'li gibi savaşmaları milyonlarca taraftarı memnun etti.

***

Cocu'nun takımın başına geçmesinden itibaren bir kaç hafta içerisinde oyuncularda ciddi değişim gözlemlendi. Valbuena ve Alper Potuk gibi isimleri bireysel yerine yeteneklerini daha çok takım oyunu için kullanmaları ve genç isimlerin saha içerisinde daha fazla sorumluluk almaları sevindirici.

***

Takım içerisinde Ahmethan haricinde forvetin olmamasına rağmen ,hücum futbolu ile ilk yarı 3 gol bulması çok önemli.İlk yarıda gerçek Fenerbahçe'nin oyun anlayışını gördüğümüzden dolayı, ikinci yarı yenilen gollerin sorun edilmemesi gerekir.

****

Takıma yapılacak takviyelerden sonra güzel futbolun 90 dakikaya yayılacak olması,Fenerbahçe'nin bir çok kulvarda başarlı sonuçlar almasını sağlayacaktır.

***.

Bir kez daha Sn. Ali Koç ve ekibinin başkanlıklarını kutlar,bu önemli görevlerinde başarılar dilerim..