ANTALYA - Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, güçlü Türkiye'nin inşasının devam etmesi, hizmetlerin daha da artarak sürmesi için daha güçlü bir şekilde AK Parti iktidarına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, Kumluca ilçesinde AK Parti'nin 25. dönem Antalya milletvekili adayları tanıtım toplantısına katıldı.

AK Parti hükümeti olarak 12 yıldır birçok sıkıntıya maruz kaldıklarını ifade eden Elvan, bu sıkıntıların her birinin üstesinden halkın yardımıyla geldiklerini ve hiçbir zaman statükocu rejimlere, baskılara boyun eğmediklerini belirtti.

Elvan şöyle konuştu:

"Biz her zaman güçlü bir Türkiye için, bu ülkenin geleceği için üstte gök kubbe göçmedikçe, altta yer yarılmadıkça çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin. Çünkü bizim gönlümüz bir, kalbimiz bir, ülkümüz bir, bayrağımız bir, dilimiz bir, vatanımız bir. Biz buna inanıyor ve bu yolda mücadele ediyoruz. Dolayısıyla hiç kuşkunuz olmasın, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yeter ki, siz bu güçlü desteği bizden esirgemeyin."

Yeni bir genel seçim arifesinde olduklarını hatırlatan Elvan, güçlü Türkiye'nin inşasının devam etmesi, hizmetlerin daha da artarak sürmesi için daha güçlü bir şekilde AK Parti iktidarına ihtiyaç olduğunu vurguladı. Elvan, bunu da halkın iradesiyle ve halkın AK Parti'ye duyduğu güven ile 8 Haziran'dan itibaren yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından, AK Parti'nin 25. dönem Antalya milletvekili adayları tanıtıldı.