İSTANBUL (VHA) - Belediye Başkanlığı yarışı tüm hızıyla sürerken İstanbul'un en nezih ve tarihi ilçelerinden birisi olma özelliğini taşıyan Fatih'te  çok iddialı bir yarış seyrediliyor.

DEĞİŞİM İÇİN, PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN DYP DİYORUZ..

Fatih'in tamamının oyuna talip olduğunu belirten Doğru Yol Partisi Belediye Başkan adayı Ömer Akkoyun, “İlçemizde Belediye Başkanı adayı değil, Fatih'li  kazanacak, çünkü Fatih'te  siyasi parti gözetmeksizin tüm oylara talibiz. DYP tüm görüşlere hitap eden bir siyasi oluşum. Geçmişi, geleceğe her zaman referans olacak bir parti. Bizler de buradan adayız ve kazanacağız. Fatihli bizi çok iyi tanıyor, güveniyor. Doğru Yol Partisi'de olunca işimiz daha kolay olacak. Alternatif parti DYP, alternatif aday Ömer Akkoyun''dur. Biz halkın temsilcisi olmaya talibiz, Başkan halk olacak. Biz sadece vekalet edeceğiz.” dedi.

FATİH'İ  HALKIYLA YÖNETMEYE TALİBİZ

DYP'li Başkan adayı Ömer Akkoyun, '' Hem partimiz, hem de adayı olan şahsım adına söylüyorum. Geçmişimiz, geleceğimize taahhüttür. Fatih'te, Fatihli  kazanacak.'' dedi.
DYP Fatih Belediye Başkan adayı ve DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Akkoyun, “Kaset vadisine dönüştürülen gündemi bu hale getirenlere helallik vermeyeceğim” dedi..
Gerek parti teşkilatında gerekse iş dünyasında kişiliği , başarılı çizgisi ile tanınan sayın Ömer Akkoyun, 2014 yerel seçimlerine Doğru Yol Partisi’nden Fatih Belediye Başkan Adayı olarak girecek. Fatih ilçesini bilen , geçmişi ile günümüzdeki semtin sorunlarını  çözüm önerileri ile seçimlere gireceğini söyleyen Akkoyun, “Fatih ilçesinin günümüz dünyası ile bütünleşecek çok büyük yatırımlara ihtiyacı var” dedi.
“İstanbul’un tarihi semtlerinden olan Fatih ilçesinin Doğru Yol Partisi’nin projeleri ile günümüz dünyasını yakalamaya çok ihtiyacı var” diyen DYP'li Başkan adayı Ömer Akkoyun son günlerdeki KASET meselesine çok ciddi açıklamalarda bulundu.
Aynen yayınlıyoruz:

Hakkımı Helal Etmiyorum. !

“Kaset Vadisi Haline dönüştürülen bir Türkiye istemiyoruz. Geçmişte kaseti olmayan bir sanatçı şöhret kapısını aralayamıyordu.
Bu gün ise Kaseti olmayan siyasetçi olamıyor sanırım. Türkiye' yi geçmişte Terörle kana bulayan, Bugün yolsuzlukla kanlı hale getiriyor. Geleceğimizi hayallerimizi umutlarımızı öldürüyorlar. Ve bu kanlı vadiden sırtımızdan nemalanıyorlar. Devlet kademelerini ve imkanlarını vatandaşa hizmet için kullanması gereken 7 den 77 ye sorumlu herkesin kendine kullandığı imkanların ve vatandaşa hoyratça davranan, kraldan çok krallara, vatandaşına güvensiz yaklaşım gösteren koltuk yapışkanlarına, göründüğü gibi olmayan ve vatandaşı aldatan, ama Allah'ın her şeye  şahit olup gördüğünü unutan, yetim hakkı yiyen, ülkenin önünü kesen, kalkınmasına engel olan, her kim ki bu ülkenin çıkarlarına aykırı hareket edip bir çakıl taşını, bir karış toprağına zarar veren satan, hazinenin parasını vatandaşın eğitimi ne sağlığına yaşam güvencesi ne harcamayan, yetimine, şehit yakınına, engellisine , ihtiyaç sahibi tüm vatandaşına sahip çıkmayan, taraflı davranıp ihale veren, kendini zenginlerin üreten, istediğini yaptıran medyaya, tekelci zihniyete, vatandaştan aldığı mevduatla vatandaştan yüksek faizlerle vatandaşı soyan bankalara, devletin varlıklarını devletin bankalarından kredi ile peşkeş çekilen iş adamlarına, haksız rekabet edene, haksız ve hırsızlıkla büyüyen kişi yada şirketlere, dünün silahlı bu günün kravatlı mafyavari yönetimlere, dinci görünüp dinsizlere, devletçi görünüp satanlara, milliyetçi görünüp yok edene, sosyal demokrat görünüp adaletsizliklerine, kardeş görünüp kalleş olana, ülkemizi cennet iken cehenneme çeviren, kanıyla canıyla bu ülkeyi kuran ecdadıma sahip çıkılmayan ülkemi yok edene, hakkımı helal etmiyorum... Allah'a havale ediyorum...”

DYP’nin genç adayı Ömer Akkoyun
Fatih’e hizmet için kolları sıvadı


Birçok projeleriyle dikkat çeken DYP'li Akkoyun, “İlk olarak tüm İstanbul'da olduğu gibi Fatih'te de  imar sorunlarını, daha sonra trafik ve alt yapı sorunlarını çözeceğim. 24 saat yaşayan; daha çağdaş, daha canlı, daha aktif, daha kültürel bir Fatih inşa edeceğime söz veriyorum'' dedi
DYP’nin genç Belediye Başkan adayı Ömer Akkoyun, “Geçmişte iyi niyetli olarak, Fatih'imize hizmette bulunmuş herkese teşekkür ediyorum. Yapılamayan, eksik bırakılmış hizmetler mutlak boyutta tabi ki var. Bu eksikleri tamamlamak adına, bu güzel kente, bu güzel kentin insanlarına hizmet etmek için adayım” dedi.

Fatih'in en büyük sorunu nedir
ve ne gibi çözümler sunulıyor?..


“Öncelikle sunu belirtmek isterim, ben sırf muhalefet etmek adına karalama bir siyaset  anlayışı içinde olmadım ve bundan sonrada asla olmayacağım. Ben yapılamayandan ziyade somut olarak neler yapılmış buna bakacağım. Yapılmış olanlar beni ne kadar tatmin ediyor buna bakacağım. Daha önce nasılmış, neler yapılması gerekiyormuş ve bunun karşılığı olarak da neler yapılmış buna bakarım.
Yapılan hizmete teşekkür ederiz, yapılmayan ve yapılamayana ise elbette ki dolayı tepki gösteririz.
Fatih'li seçmenimiz her şeyin farkında, bu belirsizliğe mutlaka dur diyecektir. Tercihini herkesi kucaklayacak olan, içlerinden birine yapacaklarına inancım sonsuz. Bizler Fatih'e ve Fatih'liye hizmet için bu yola çıktık. Fatih Belediye Başkanlığına talibiz ve seçimi kazanan olacağız.
Fatih'in en büyük sorunu hepinizin bildiği gibi imar ve trafik sorunudur. Yıllardır burada olan vatandaşlar sıkıntı içerisindedir, bir an önce hükümet ve belediye ortak bir çalışma içerisinde olup burada yaşayan mağdur vatandaşların sıkıntılarını çözme çabası içerisinde olmalıydı.
Fakat bugün gelinen noktada yetkili makamlar sorunu çözmek yerine, işi yokuşa sürmekte veya dikta ederek ben yaptım oldu mantığı ile ilerlemektedir. Her iki tarafı da mağdur etmeyecek projelerle Fatih'li  vatandaşlarımızın özlemini duydukları çözümlere kavuşturacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Nasıl bir Fatih hayal ediyorsunuz?


“Fatih, tarihi ve kültür kenti olma özelliğini taşıyan en büyük ilçelerimizden birisidir.  Bunun yanı sıra yakın zamanda ilçemizin ekonomi merkezi olmasını sağlamak istiyoruz.
Toplantı, seminer ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak bir Fatih hayal ediyorum
İşsizliği çözmek adına Belediye bünyesinde  kurumlar  açılacak ve çevre ilçelerde en fazla iş istihdamını oluşturan ilk 20 meslek kolu üzerine meslek edindirme kursları açılacak. 3 Ay sürecek olan bu kursları tamamlayan yurttaşlarımıza sertifikası verilecek ve bu sertifika ile iş başvurusunda bulunacak. Bu projeyi hayata geçirdiğimizde hem iş veren kesim için devamlı hazır personel bulundurulacak hem de işsiz vatandaşlarımız iş olanağı bulmuş olacaklar.
Yalnızca çalışan bayanlara özel ücretsiz çocuk kreşleri düşünüyoruz.
Bu noktada Fatih Belediyesi olarak devreye girerek gerek bayanların daha sosyal bir kimlik kazanması adına, gerek kendilerine olan güvenlerini tazelemeleri adına, gerekse ev ekonomisine katkıda bulunmaları adına böyle bir katkıda bulunmak istiyoruz.
Okuyarak, araştırarak öğrenmeye çalışan bilinçli, kültürlü, sosyal birer Türk genci inşa etmek istiyoruz.
Belediyemiz bünyesinde istihdam edeceğimiz  tarihçilerin ve  araştırmacıların katılımı ile bilinçli bir toplum yetiştirmek ilk önceliğimiz olacak.
Gençlerin ve Fatih'li vatandaşlarımızın sosyal alanlarını arttırmak adına ; Tiyatro  salonu, kütüphane ve spor kompleksi yapılacak. Folklor, bale, müzik, yabancı dil eğitimi vs.. gibi ücretsiz kurs olanağı sağlanacak.
Belediye bünyesine bağlı Genç Akiller heyeti kurarak, başta Fatih'li gençler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinleyip nasıl bir çözüm bulabiliriz bunun çabası içerisinde olacağız.
Çocuklarımıza özel tüm çocuk oyun parklarını kışın kapalı, yazın yine normal standartlarda olacak şekilde baştan düzenleyeceğiz.
Çocuklarımıza özel içerisinde sinema ve tiyatro salonlarının da bulunacağı bir eğlence merkezi oluşturmak ve Fatih'li  vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz.
Her kesimle barışık bir belediye başkanı olacağını belirten DYP'li Belediye Başkan adayı Ömer Akkoyun, “Sadece tek hedefimiz ve işimiz olacak” dedi.

“Fatih'e ve Fatih'liye hizmet”

DYP'li  Akkoyun, “Seçimlerin hemen sonrasında tüm parti ilçe başkanlıklarını tek tek ziyaret edeceğim ve ben taşın altına tüm vücudumu koydum sizde en azından elinizi koyun Fatih'te  bir şeyler yapılacaksa amaç İlçemiz Fatih'e hizmetse ayrım yapmadan sen ben demeden hep birlikte yapalım.
Kentsel dönüşüm projelerimizi de uzman teknik ekiplerimizle takip edeceğiz diyen DYP'li Belediye Başkan adayı Akkoyun, Ransal dönüşüm olmayacak. Bizler duyulan güveni kesinlikle suistimal etmeyecek, Fatih'e yakışır, Fatih halkıyla yöneteceğimiz bir Belediyecilik sergileyeceğiz'' dedi.
(Yıldıray D. Barak)