KIRKLARELİ - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Cumhuriyet Meydanı'nda partisinin mitinginde yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirerek,  "CHP kaset siyaseti, MHP hakaret siyaseti, BDP gerilim siyaseti, AK Parti eser siyaseti yapar, farkımız bu" dedi.

Başbakan Erdoğan, CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı müracaatların reddedilmesine ilişkin olarak, "Bunların işi gücü Anayasa Mahkemesine gitmek. Hemen yaz bir kağıt, gönder oraya. Ondan sonra git Anayasa Mahkemesi'nin önüne orada bir iki açıklama yap. Zannediyorlar ki, bu iş biter. Bitmez. Bu iş millette biter. Şurada 29 gün var. 29 gün sonra boyunun posunun ölçüsünü alacaksın" dedi.

Erdoğan, "Mısır Suriye Irak Ukrayna'da önemli gelişmeler var Muhalefet kurduğu tuzaklarla Türkiye'nin enerjisini bloke ediyor" dedi.

Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"CHP'nin genel müdürünün 4 yılda bir doğru cümlesi var. 'Yalancıdan hırsızdan başbakan olmaz' diyor. İşte onun için bu CHP genel müdürü başbakan olamıyor ve olamayacak. CHP hiçbir zaman iktidara gelemeyecek.

Çünkü yalan, iftira, dedikodu bunlarda. Baskı, zulüm ayrımcılık yasaklama bunlarda. Sen Rahşan affıyla kurtardın.