Senelerce tarikat-cemaat ve siyasal islamcı taifenin takınmış olduğu; üstünlük taslayan, ırkçı tutumu, şimdi de kalkmış CHP zihniyeti takınıyor!

Neymiş; “Kemal Kılıçdaroğlu, Hazret-i Peygamber’in soyundaymış.”

İslam’da üstünlük soy ile değil, takva iledir. İslam’ın en azılı düşmanı ve Hazret-i Allah’ın Ayet ile lanetlediği sabit olan Ebu Leheb de Peygamber Efendimiz’in amcası idi.

Şimdi Hazret-i Peygamber’in amcası olduğundan dolayı, Ebu Leheb’e sağlanmayan imtiyaz, Kemal Kılıçdaroğlu’na veyahut da herhangi bir gruba veya kişiye mi sağlanacak?

Irkçılık-üstünlük taslamak, şeytan işi birer pislik olduğu gibi, aynı zamanda şeytanın da manifestosu ve besin kaynağıdır.

Her kim ki ırkı ve bulunmuş olduğu hizibinden dolayı üstünlük taslıyor ise şeytana hizmet ediyor demektir.

“Ne Arap’ın Acem’e, ne de Acem olanın Arap olana üstünlüğü vardır, üstünlük ancak takva iledir.” sözü, Hazret-i Allah’ın sözü olduğu gibi, Peygamber Efendimiz’in de Sünnet’idir.

İslam adı altında yalanlar üretip, Hazret-i Peygamber’e, dolayısı ile Allah’a iftira atacağınıza, Peygamber ahlâkı ile ahlâklanmak en doğru tavır olduğu gibi, ihya edilecek olan bir Peygamber Sünnet’idir de aynı zamanda.

Ahlâk; kafanıza sarık sarıp, üzerinize cübbe giymek ile oluşan bir şey değildir, bu yapmış olduğunuz ancak bedeninizi örter, cehaletiniz ise baki kalır.

Velhasıl-ı kelâm, Cenab-ı Allah’ın Yüce Kitab’ı Hazret-i Kur’an’da da dediği gibi:

Aldatıcılar, sizi Allah ile aldatmasın.

Değil Peygamber soyundan gelmek, Peygamber’in oğlu dahi olsanız, ölçünüz Hazret-i Kur’an olmadığı sürece, bu size hiçbir üstünlük ve imtiyaz sağlamaz!

Irk ve soy üzerinden üstünlük taslamaya kalkanlar; hangi makam ve hangi kurumda olursalar olsunlar, ruh hastası olduklarından dolayı, ivedi bir şekilde tedavi altına alınmaları, insanlığın selâmeti açısından, kaçınılmazdır.

Selâm, sevgi ve muhabbet ile…