Özgüven, kişinin kendi varlığını ve değerini bilmesi ile ilgilidir. Unutmayın ki, siz kendinizden ne kadar uzaksanız, özgüveniniz de o kadar azdır çünkü kendi özünüzün farkında olmazsanız, kendinize olan güveniniz de olmaz.

Çocukluktan hatta bebeklikten itibaren, toplum tarafından koşullanarak öz varlığımıza yabancılaştık. Belki de kendimizi unuttuk ve doğallıktan uzaklaştık. Şimdi öz varlığımıza dönme zamanı gelmiştir. İşte Dünya Değişim Akademisi’nde ‘’Özgüven Sanatı’’ Değişim Programı ile kaybettiğiniz özgüveni tekrar kazanacaksınız. Gerçek özgüvenin ne demek olduğunu anlayacak ve özünüzü bileceksiniz.

Özgüvenini kaybetmiş kişi, genelde iç dünyadan uzaklaşarak, dış dünyaya yönelir. ‘’Özgüven Sanatı’’ Değişim Programı ile iç ve dış dünyalar arasında denge kurabileceksiniz. Tam merkezinizle yani özünüzle bağlantı kurabileceksiniz.

‘’Özgüven Sanatı'' Değişim Programı'nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada gerçek özgüvenin nasıl kazanılacağı  ile ilgili derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Öze güvenmeniz için özünüzü bilmeniz gerekir. Özgüven arttıkça kendinize daha çok yakınlaşacaksınız. Olmadığınız şey olmaktan çıkıp, olduğunuz şey olacaksınız. Bu, en büyük özgürlüktür. Böylece üzerinizden büyük bir yük kalkacaktır. Artık sizi, sadece gerçek olan şeyler ilgilendirecek. Gerçek ile temasa geçince gördüğünüz her şey, dokunduğunuz her şey gerçek olacak.

‘’Özgüven Sanatı’’ Değişim Programı ile özgür iradenizi olumlu yönde kullanacaksınız. Hiçbir şey için kendinizi ve başkalarını suçlamayacaksınız çünkü başınıza gelen şeyin aslında tam da ihtiyacınız olan şey olduğunu göreceksiniz. Beklentisiz olmayı öğreneceksiniz ve başınıza gelen her şey için şükredeceksiniz.

Özgüven aslında sizde vardır, sadece günümüz yaşam koşullarında özgüven, bilinçaltının derinliklerine saklanmıştır. Onu bilinç yüzeyine çıkarmak, değişim teknikleri ile mümkündür. Değişim Sanatı ile yenilenin ve sizinle temasa geçen herkesi yenileyin…

Mutlu değişimler….