“Büyük takım dediğin kötü oynadığında da kazanabilendir” derler ya dün akşam Göztepe karşısında Beşiktaş böyle bir oyun sergiledi. Maçın henüz üçüncü dakikasında Oğuzhan’ın pas hatasını affetmeyen İzmir ekibi erken öne geçerek ceza sahası içinde zaman zaman oldukça etkili oynadı. 

Önder Karaveli yönetiminde çıktığı 3 maçta da ilk golü kalesinde gören Beşiktaş, Göztepe karşısında geri dönüşe imza atmayı başardı.    

Her ne kadar golleri Larin ve Ghezzal atmış olsa da ceza sahasına yaptığı ortalarla Rıdvan Yılmaz ve kurtardığı olmayan penaltıyla Ersin Destanoğlu maçın yıldızıydı.  

Savunmanın sağında yer alan Rosier savunma hattının önünde çapa görevi görerek oyuna yön veren Pjanic ve sağ açıkta Ghezzal, sol açıkta Larin takımın diğer etkili isimleriydi. Oğuzhan ve Josef merkezde iyi mücadele ettiler. Beşiktaş ofansif olarak üst seviye bir oyun sahaya yansıtamadı fakat tüm oyuncular kazanma arzusuyla oynadı. 

Beşiktaş’ın bu maç özelinde en büyük handikapı isabetsiz paslar ve gereksiz top kayıplarıydı. 

Öte yandan Önder hocanın teknik ve taktik dokunuşu her geçen hafta Beşiktaş’ın oyununa etki etmeye devam ediyor. Sahaya sürdüğü 11, oyun kurgusu, akan oyunda oyuna müdahalesi son derece yerindeydi. Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayadursun taraftar ve teknik heyet bütünleşmiş vaziyette. Maç sonu taraftarın hocayı tribüne çağırıp “Beşiktaş seninle gurur duyuyor” tezahüratı ise bunun en büyük göstergesiydi.