Öfke ve kızgınlık yıkıcı bir güçtür. Eğer üzüntünüzü ve kızgınlığınızı ifade etmezseniz öfke sizi içinize alır ve sizi üzgün kılar. Böylece kızgınlığınızı öfke şeklinde ifade etmeye başlarsınız. Öfkenizin gerçek nedenini anlamazsanız öfke de sizi içinize alır ve kendinizi öfke ile özdeşleştirmeye başlarsınız.

Eğer kendinizi bedenle, zihinle ve duygularla özdeşleştirirseniz öfke denen yıkıcı güç sizi içinize alır ve duygusal olarak tahribata uğratır. Bu tahribat zamanla bedensel düzeye inerek rahatsızlıklara neden olur. Zihni ve duyguları aşmak sizin elinizde. Dünya Değişim Akademisinde uygulanan Öfkeyi Dönüştürme Değişim Programı ile iç dünyanıza bir yolculuk yapacak ve nefes teknikleri ile kendinizin ve duygularınızın farkında olacaksınız. Bu farkındalık sizi ruhi benliğinize ulaştıracak.

Öfkenin kendisi bir problem yaratmaz, onu ifade edememek sorun hale gelebilir. Öfkeyi sağlıklı bir şekilde ifade ederseniz, öfke size zarar vermez. Aksine azalır. Öfke şefkate dönüşür. Duygularınızı sürekli kontrol etmeye çalışırsanız  duygularınızı tutmak zorunda kalırsınız bu da öfke patlamalarına neden olur. Öfke krizleri geçiren insanlar bunun en tipik örneğidir. Öfke doğaldır ve insana has bir duygudur.

Değişim teknikleri ile öfkeyi şefkate dönüştürecek ve öfkenin yıkıcı gücünden özgürleşeceksiniz. Kendinizi daha doğal ve samimi bir şekilde ifade edecek ve öfke dolu ifadelerinden kaçınacaksınız.

Örnek verecek olursak, çocuk ani bir öfke patlaması yaşadıktan sonra bu hali unutur ve oynamaya devam eder, onda intikam hissi oluşmaz. Yani çocuk sürekli öfkeyi içinde taşımaz. Fakat yetişkinler öfkeyi içinde taşır ve onu biriktirebilir.

Eğer an’ı yaşarsanız bazen kızgın, üzgün, bazen de coşku hissedebilirsiniz. O kızgınlık sürekli içinizde devam etmez. Bu hali yaşar ve unutursunuz. Fakat kontrollü olan ve öfkeyi bastıran kişi son derece tehlikelidir.

Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan teorik ve pratik çalışmalarla öfke şefkate dönüştürülebilir. Öfkeyi Dönüştürme programı sayesinde sizler, nefes çalışmaları ve kadim bilimsel teknikleri içeren vücut çalışmalarıyla öfkenizi sağlıklı bir hale dönüştürebilirsiniz. O zaman öfkenin içinde intikam alma hissi kaybolur ve bu his size zarar vermez.

Öfkenin aniden patlaması zararlı değildir,anlık öfke sizi canlı yapar . Anlık öfke çıkışı gayet doğaldır. Eskimiş teorilerle zihninizi bulandırmayın ve öfkeyi kötü bir duygu durumu hali olarak görmeyin. Öfkeye karşı ön yargı oluşturmayın, onu kabul edin ve onunla yüzleşin. Ondan kaçmayın, o zaman kendinizden de kaçarsınız. Varoluşsal akışın içinde olun ve doğal davranın. Kendiniz olun, kendinizi görün. Öfkeyi bastırmak yerine gözlemleyin, işte o zaman kendinizi ve öfkeyi seveceksiniz..

Öfkeyi negatif olarak algılamayın, onu kızgınlıkla karşılamayın. Kızgınlığı bastırmayın ki öfke de sizi tutsak hale getirmesin..fkf

Mutlu değişimler..