Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Mutlu Yıllar; 

ARADIĞIN CEVAPLARI BULMAYA HAZIR MISIN! MUCİZENİ SEÇ! YENİDEN DOĞMAYA HAZIR MISIN! 

Uzun yıllardır spiritüel alanda çalışmalar yapan ve çok satan kitaplar yazan Can Perimcek’ten yeni yılda yep yeni bir çalışma geldi. 

Mucize Kartlar!  

Uzun yıllardır meditasyon, aşk, bereket, ve farkındalık üzerine hem bireysel hem de kurumsal danışmanlıklar yapan Spiritüel Danışman ve Yaşam Koçu Can Perimcek, takipçileriyle yeni yılda yepyeni bir çalışma ile buluşuyor. Yaşam Koçluğu, Regresyon, Enerji Analizi, Meditasyon ve Farkındalık, Spiritüel Danışmanlık & Yaşam Koçluğu Eğitimi, Aura Analizi gibi alanlarda çalışan Can Perimcek, Kişisel gelişim ve spiritüel aydınlanma üzerine yazdığı  “Ve öyle de oldu”,  “Aşk, şimdi”, “Yüzleşme”, “Spiritüel Uyanış”, “Mucizeyle Randevu” isimli kitaplarıyla da binlerce kişiye ulaştı. Oldukça yoğun bir takipçi kitlesine sahip olan Can Perimcek, kendi kanatlarıyla uçmak isteyenler için Mucizeni Seç Dilek Kartları’nı tasarladı. 

MUCİZENİ SEÇ DİLEK KARTLARI NEDİR?

‘Mucizeni Seç’ Dilek Kartları, kişinin kendi hayat akışında, kendi kendine danışmanlık yapabilmesi üzerine tasarlandı. Hayat akışımızla ilgili  tam olarak neyi merak ediyorsak o soruya cevap veren kartlar, sadece bize pozitif olumlama cümlesi değil enerji alanımızda farkında olmadığımız şeyleri de vurguluyor ve bizi uyarıyor. Örneğin, ilişki akışımızın gidişatını merak ederek bir kart seçtiğimizde biz sonucu merak ederken aslında yapmamız gerekenin belki de kalp çakrasını dönüştürmek olduğunu görüyoruz. Enerji alanımızda tıkalı olan enerjiler, asıl istediğimiz şeyle aramızda duran engeller yani, blokajlar olabiliyor bazen. Ya da bereket hayatımızla ilgili bir soru sorup kart seçmiş olabiliriz. Konuyla ilgili yeni ay ya da dolunay zamanını beklememiz gerektiğine dair bir cevap alabiliriz. Kartlar bu anlamda kitaplardan farklı bir konsept olarak, direkt ihtiyacımız olan noktalara yönlendirme yapıyor.  

MUCİZENİ SEÇ DİLEK KARTLARI NASIL ÇALIŞIR?

Kişi, kartları kullanmadan önce 1 adet çubuk tarçın yakarak ortamı tütsülüyor. Ardından sol işaret parmağı ile iki kaşının ortasına ( üçüncü göz enerjisi) vurmaya başlayarak, kendini hazır hissettiğinde içinden 21 e kadar sayıyor ve kartları karıştırmaya başlıyor. Ardından, iç sesimiz ‘dur’ dediği noktada kartları karıştırmayı bırakıyoruz ve kartları çene hizasına yaklaştırarak ‘’ ihtiyacım olan yönlendirmeleri kabul ediyorum ‘’ cümlesini sesli ve enerjik bir şekilde tekrar ediyoruz ve nefesimizi 3 kere kartlara üflüyoruz. Ve kartlar, kişinin enerjisiyle bütünleşerek, sadece onun enerjisine özel olarak kullanıma hazır hale geliyor. Ardından, hayat akışımızla ilgili tam olarak neyi merak ediyorsak o soruyu soruyoruz ve kartlardan bir seçim yapıyoruz. Kart size aradığınız cevabı veriyor ya da size yönlendirme yapıyor. Mucizeni Seç Dilek Kartları’na D&R, İLKNOKTA YAYINEVİ VE DİĞER TÜM KİTAPÇILARIN İNTERNET SİTELERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ!

Mahsun Kırmızıgül Rekor’la döndü! 

16 yıllık aradan sonra yeni albümü “Hoş Geldin” ile müziğe dönen Mahsun Kırmızıgül rekora imza attı! iTunes’da “En Çok Satın Alınan Albümler” listesinde saatler içinde zirveye yerleşirken, albümdeki birçok şarkı aynı anda YouTube ‘da Trendler listesine giriş yaptı. Mahsun Kırmızıgül, 16 yıllık aradan sonra yeni albümü ”Hoş Geldin” ile son zamanların en çok dinlenen ve indirilen şarkılarına imza atmış oldu.

Murat Seçkin, Görmeden sevdi! 

Murat Seçkin, Erken Müzik etiketiyle yayınlanan "Görmeden Sevmek" isimli tekli çalışması ile Türk sanat müziği severlere yeni yıl sürpriz yaptı. Türk sanat müziğinin sevilen yorumcusu Murat Seçkin, sözleri ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a ve müziği TRT sanatçısı Cengizhan Sönmez’e ait olan "Görmeden Sevmek" isimli teklisiyle, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yılbaşı öncesinde Türk sanat müziği severlere sürpriz yapan Seçkin, eserin klip çalışmasında Azerbaycan’ın ünlü oyuncusu Aysel Nazim ile kamera karşısına geçti. Usta isim Serdar Erken’in yönetmen koltuğunda oturduğu Görmeden Sevmek isimli şarkısının klip çekimi, Bursa ve Mudanya'da tamamladı.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...