Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

ÜNLÜ OYUNCU MURAT PARASAYAR VE BURÇİN ÖZEVİN EVLENDİ

Ünlü oyuncu Murat Parasayar, dün akşam nişanlısı Burçin Özevin ile dünya evine girdi. 1 yıllık birlikteliğin ardından evlenen çiftin düğünü, Beykoz Çavuşbaşı Kasrı Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Murat Parasayar ile Doktor Pilates Akademisi'nin kurucusu olan Burçin Özevin'in düğününe  törenine çiftin aileleri ve sanat dünyasından yakın dostlarının da yer aldığı 500 kişi katıldı. Damat Murat Parasayar'ın nikah şahitliğini ünlü sanatçılar Hakan Altun ve Abidin Yerebakan yaparken, gelin Burçin Özevin'in şahidi ise usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu oldu. Çift, salona Hakan Altun'un 'Teklif Ediyorum' şarkısıyla giriş yaptı. Ünlü sanatçı Hakan Altun sürpriz şekilde çıkınca bir anda bütün  salonda alkış koptu. Ünlü sunucu Çiğdem Tunç da anonslarıyla nikahı renklendirdi. 

Oscarlı Oyuncuların Koçu Malatya’ya Geliyor! 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkılarıyla 9-15 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali, bu yıl bir birinden ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. Sean Pean, Juliette Binoche, Monicca Belucci, Leonardo di Caprio, Vincent Cassel, Sophie Marceau ve Gerard Depardieu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda önemli isme oyuncu koçluğu yapan akademisyen Vernice Klier, Malatya Uluslararası Film Festivali’nin konuğu olarak Türkiye’ye geliyor. 

HOLLYWOOD’UN EN İYİLERİNDEN 

Farklı oyunculuk yöntemleri ile koçluk verdiği oyuncularına kendilerinin en iyisi olmaları konusunda mentor olan Vernice Klier, Hollywood’un en ünlü oyuncu koçlarından. ‘İngiliz Hasta’daki rolüyle Oscar kazanan Juliette Binoche, ‘Gerçeğin İki Yüzü’ adlı filminde Adèle Exarchopoulos ve son zamanlarda ‘James Bond’ filminde Monicca Belucci’ye oyuncu koçluğu yapan Vernice Klier, festival kapsamında düzenlenecek söyleşide deneyimlerini sinemacılarla paylaşacak. Klier, söyleşinin yanı sıra festivalin Uluslararası Yarışma Bölümü’nde jüri olarak da yer alacak. 

60’TAN FAZLA FİLMDE KOÇLUK YAPTI 

İngilizce oyunculuk alanında uzmanlaşmış uluslararası oyuncu koçu ve ses eğitmeni olan Vernice Klier, Ringling Bros Palyaçoluk Okulu'ndan mezun olan ilk kadın olarak Marcel Marceau ve Etienne Decroux ile çalıştı. Daha sonra Paris'te özel koçluğun yanı sıra Actor's Studio'da eğitmenlik yaptı. Son 25 yılını özel koçluğun yanı sıra sette ve stüdyo dışında koçluk yaparak geçirdi. 60'tan fazla filmde, Oscar ödüllü oyuncuların da aralarında bulunduğu çok sayıda önemli isimle çalıştı.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…