Merhaba, size bu yazımda Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Merhamet Sanatı Değişim Programı”nı anlatacağım. 

Merhamet şefkat, hoşgörü, bağışlama ve affetme duygularıyla ilgilidir. Merhametli kişi, tüm canlıların sorunları karşısında duyarlıdır ve onlara yardım etmekte kendini sorumlu hisseder. Merhamet duygusu, varoluşsal sevgiyle ilişkilidir.

Merhamet, her canlı varlığın özünde var olan bir niteliktir. Dünya Değişim Akademi’sinde uygulanan “Merhamet Sanatı Değişim Programı” sayesinde sevginizi beklentisizce paylaşmayı öğrenirsiniz. Almaktan ziyade vermekten daha çok mutlu olursunuz. 

İçinizde merhamet güneşi doğduğunda artık sevdiğiniz, sevmediğiniz herkese kalbinizi açarsınız. Geçmişte sizi üzen, kalbinizi kıran herkesi affedersiniz. 

“Merhamet Sanatı Değişim Programı” sizi kesinlikle kendinize getirecek. Kendiniz olacak ve doğal, samimi davranacaksınız. Gerçek merhamet, duygusallık değil serinkanlılık ister. Gerçek merhamet duymak başkalarının acısını görmek ve onlara yardım elini uzatmaktır. 

Merhamet duymak size kendinizi çok iyi hissettirecek. Beyin mutluluk hormonu salgılayınca rahatlar ve huzura erişirsiniz. “Merhamet Sanatı Değişim Programı” ile içinizde merhamet yükselecek ve bencillik buharlaşacak. Merhamet gösterdiğinizde o kişiye acır ve o kişinin ihtiyacı olan gerçek yardımı yaparsınız. O zaman mutlu olursunuz çünkü bir kişiyi mutlu ettiniz. 

Başkalarına merhamet göstermek  acılardan kurtulmanın en etkili yoludur. Beden, zihin ve duygular insanı tatmin etmez. İnsanı insan yapan tek şey merhamettir. Hatta merhamet, insanı insanüstü yapar. Bir kişiye merhamet gösterdiğinizde stres ve gerilimden de kurtulursunuz. 

“Merhamet Sanatı Değişim Programı” içeriğindeki Değişim teknikleri ile içinizdeki merhamet yeteneği artmaya başlayacak. İçinizdeki öfke ve nefretten kurtulacaksınız. Duygularınızı rahatça, çekinmeden ifade edebilecek ve affedememenin verdiği o ağırlıktan kurtulacaksınız. 

Merhametli olmak istiyorsanız, önce kendinizi sevin. Kendinize şefkat ve sevgi dolu olun. Sizin kendinizle olan ilişkiniz başkalarıyla olan ilişkinizi belirler. Kendinize ne kadar duyarlı, anlayışlı, şefkatli ve merhametli iseniz, başkalarına da o şekilde davranırsınız. 

Sizin kendinize gösterdiğiniz merhamet öz merhamettir ve öz merhamet farkındalık ile beslenir. Şimdiki anın tadını çıkarmalı ve şimdide tespit ettiğiniz nahoş yönleri reddetmemelisiniz. Öz merhamet şefkatli olmak ile ilişkilidir. Kendinize yıkıcı, sert olmayın aksine hatalarınızı kabul edin ve kendinize anlayışlı olun. 

“Merhamet Sanatı Değişim Programı”  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor ve her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada gerçek merhamet  ile ilgili teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Merhamet dolu yürek, herkese sevgi enerji akıtır, her canlı varlığa yardım elini uzatır. Kimseyi yargılamaz, suçlamaz ve eleştirmez. Koşulsuz sevgi ile tüm kalpleri merhamet güneşi ile ısıtır. 

Dünya Değişim Akademi’sinde uygulanan “Merhamet Sanatı Değişim Programı” içinizde var olan merhamet alevini ateşleyecek. “Merhamet Sanatı Değişim programı” ile ilgili  sitemizi inceleyebilir ve bizlerle iletişime geçebilirsiniz.