Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Dün Canım Annemin Doğum Günüydü, ailecek hep beraber yeni yaşını kutladık. Allaha şükür Uzun ömürler sağlıklı yaşlar ve yılllar diliyorum Canım Anneciğime. Doğum Günün Kutlu Olsun Annem)))

BKM YAZ ETKİNLİKLERİ’NİN BEKLENEN PROGRAMI AÇIKLANMAYA  BAŞLADI! 

ŞİMDİ YAZIN TADINI MAXIMUM UNIQ AÇIKHAVA’DA ÇIKARMA ZAMANI! 

BKM Yaz Etkinlikleri için geri sayım başladı. Açıklanan program heyecan uyandırdı!14 Temmuz’da kapılarını Maximum Kart adıyla açacak olan “Maximum Uniq Açıkhava”, konser, tiyatro, stand-up gösteri ve açıkhava sinema programı ile yaz aylarında İstanbullular’ı ağırlamak için hazır! Kapalı gişe tiyatro oyunları ve stand-up gösteriler Maximum Uniq Açıkhava’da! Şener Şen Zengin Mutfağı oyununda sahnelediği muhteşem performansıyla, Serkan Keskin’in çok konuşulan “Harpagon” karakteyle kapalı gişe sahnelediği Cimri oyunu, son dönemin yükselen stand-up’çılarından, 10 parmağında 10 marifet Doğu Demirkol, Nazım Hikmet'in ölümünün 54. yıldönümü için Genco Erkal’ın uyarladığı ve yönettiği Yaşamaya Dair oyunu, Türk Tiyatrosu’nun duayeni Nejat Uygur tarafından uyarlanarak, Süheyl&Behzat Uygur tarafından sahnelenen Süt Kardeşler oyunu, “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” isimli şahsına münhasır gösterisiyle kadın komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Sunay Akın ve Nihat Sırdar ve kendilerine gösteri boyu eşlik eden Türkiye radyolarının konuşan tek hayvanı sivrisineğin de yer aldığı "Sivrisinek Dedin de Aklıma Geldi" isimli gösterileriyle Maximum Uniq Açıkhava’da. 

Sagopa Kajmer, Melek Mosso, Cem Adrian, Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Haluk Levent, Büyük Ev Ablukada ilk kez Maximum Uniq Açıkhava’da! Kenan Doğulu, Haluk Levent, Cem Adrian, son dönemin yükselen genç sesi Melek Mosso, rap müziğin Türkiye’deki en güçlü temsilcisi Sagopa Kajmer, Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio projesi ve yaptığı her şeye kendi yol açmış bir ekip olan Büyük Ev Ablukada Maximum Uniq Açıkhava’da hayranlarıyla buluşacak. “İş Bankası kartlarına %10 indirim” ayrıcalığı verilen etkinliklerin biletleri Biletix’te.  

MAXIMUM UNIQ AÇIKHAVA PROGRAMI 

14 TEMMUZ                    KENAN DOĞULU 

17 TEMMUZ                    ŞENER ŞEN - ZENGİN MUTFAĞI 

29 TEMMUZ                    CİMRİ 

30 TEMMUZ                    YASEMİN SAKALLIOĞLU - DOĞRU KOCA NASIL SEÇİLİR? 

31 TEMMUZ                    SAGOPA KAJMER  

02 AĞUSTOS                    MELEK MOSSO  

05 AĞUSTOS                    DOĞU DEMİRKOL 

07 AĞUSTOS                    YAŞAMAYA DAİR 

11 AĞUSTOS                    CEM ADRIAN 

13 AĞUSTOS                    FATİH ERKOÇ & KEREM GÖRSEV TRIO 

18 AĞUSTOS                    SÜT KARDEŞLER 

20 AĞUSTOS                    HALUK LEVENT 

21 AĞUSTOS    SUNAY AKIN & NİHAT SIRDAR “SİVRİ SİNEK DEDİN DE AKLIMA GELDİ” 

27 AĞUSTOS                     BÜYÜK EV ABLUKADA

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın..