Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

GENÇ, YAŞLI HERKES ‘YEŞİLÇAM’I YENİDEN YAŞAYACAK... 

BluTV'NİN İDDİALI DİZİSİ 'YEŞİLÇAM'IN SETİNDEN İLK KARELER YAYINLANDI 

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin tanıtımlarıyla izleyicilerin heyecanını arttıran özel yapımı ‘Yeşilçam’ın çekimleri devam ederken, setten ilk kareler yayınlandı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı; zengin oyuncu kadrosu ve o döneme ait yoğun duygular yaşatacak hikayesiyle ‘Yeşilçam’ yakında BluTV’de seyirciyle buluşacak. Üyeleriyle buluşturduğu özel yapımlarıyla beğeni toplayan BluTV’nin bu sezonki en merak edilen projesi ‘Yeşilçam’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İzleyenleri 1960’lı yılların Türkiye’sine götürerek dönemin gölgesinde altın çağını yaşayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının mücadelesini gözler önüne serecek olan dizinin çekimlerinden ilk kareler yayınlandı. Gösterişli kostümlerden 1960’lı yıllara özgü saç modellerine, göz alıcı aksesuarlardan hafızalara kazınan trendlere kadar birçok detayın dikkat çektiği set fotoğrafları dizinin görkemli atmosferinden ipuçları verdi. Sinema aşığı bir yapımcı olan Semih Ateş’in (Çağatay Ulusoy) sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra Yeşilçam’da yeniden var olabilmek için vereceği zorlu savaşı anlatacak olan ‘Yeşilçam’ın senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün imzasını taşırken, dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Çağan Irmak oturuyor. Etkileyici hikayesiyle Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ı buluşturan ‘Yeşilçam’ yakında sadece BluTV’de!

ENVER GÜL ‘’GELSENE’’ ŞARKISIYLA YAZA MERHABA DİYOR… 

Bu şarkı, Esprili sözleri vede enerjisiyle azda olsa Koronayi unutturacak görünüyor. 10 yıldır müzikle ilgilenen ve şarkılar besteleyip seslendiren Enver Gül, eserlerini gün yüzüne çıkarmaya başladı. Genç sanatçının ilk single’ı “Gelsene”, dijital platformlarda yayınlandı. İlk kez 2014 yılında katıldığı “O Ses Türkiye” yarışmasıyla adını duyuran Enver Gül, profesyonel müzik kariyerine ilk adımı söz ve müziği kendisine ait “Gelsene” şarkısıyla attı. Aranjesini Cenk Kandıralı’nın yaptığı eğlenceli şarkıya renkli bir de klip çekildi. Yönetmen koltuğunda Onur Orhan Dal’ın oturduğu klibin çekimleri Kuzguncuk’ta yapıldı. Sanat yönetmenliğini Elif Gül’ün üstlendiği çalışmada Enver Gül’e dansçılar eşlik etti. Dansöz sahneleriyle de renklenen klip büyük beğeni topladı. Kariyerine kendi şarkılarıyla devam etmeyi planlayan Enver Gül’ün en büyük hayali, pop müziğin Minik Serçe’si Sezen Aksu ve ünlü sanatçı Gülben Ergen’le tanışmak. Gül, bir gün Sezen Aksu imzalı bir şarkıyla dinleyicilerin karşısına çıkmak, Gülben Ergen’le de ortak bir projede yer almak istiyor. Bu şarkı yaza Damgasını vuracak.

TÜRKİYE VE DÜNYADA İLK KEZ YÜZ YOGASI PROGRAMI…  

Türkiye ve Dünyada ilk kez "Tutkuyla Yüz Yogası" Programı Business Channel Türk’de başladı. Türkiye ve dünyada ilk program özelliği olan "Tutkuyla Yüz Yogası" programı , Business Channel Türk ekranında yayın hayatına başladı. Tutku Meriç Taybars, hazırlayıp sunduğu program’da yüz yogosu, pozlar, nefes uygulamaları, yüz Jimnastiği, masaj teknikleri, yağlar ve bitki özleri konuları ve ünlü konukları ile evlerinize konuk olacak.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…