Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

33. Best Model Türkiye Yarışması Finali Tarihi Fişekhane’de Gerçekleşti

Bir çok organizasyon ve yarışmanın iptal edildiği veya ertelendiği bu dönemde, pandemi kurallarına uyularak yapılan 33. Best Model Türkiye Yarışması Final’ine ilgi çoktu. 25 kadın 25 erkek finalistin Best Model Türkiye olmak için podyuma çıktığı gecede Umut Akyürek, Yılmaz Morgül ve Emre Kaya sahne aldı. Ece Gürsel ve Tuğçe Sarıkaya Dağıstan’ın sunumunu yaptığı yarışmada Kurucu Başkan Erkan Özerman ile birlikte jüride Almila Nur Özerman , Sait Emir, Muammer Kapucuoglu, Erol Albayrak, Umut Akyürek, Anar Agakishiev, Ahmet Baydar, Turgay Kıran, Güngör Bayrak, Perihan Akı, Mevlüt Dede, Dr. Berke Büyükgüral, Hakan Eren, Süleyman Kaya, Onis Sonku, geçen senenin birincileri Derya Ekşioğlu ve Tolga Kandemir, 2018 Best Model Türkiye Türkan Sultan, 2019 Best Model Türkiye Melike Yanlız, Tutku Damla Aygan ve Görkem.Gürcan, Duygu Yazıcı, Uğur Türkmen, Dilek Koç Etike, Dr. Ali Kerim Diler, Volkan Gecü, Cafer Andıç,  Bengisu Taş katıldı.  Ayrıca gecede Best Model Organizasyon Komitesi, finalistler ve jüri üyeleri Erkan Özerman’a sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar. Yarışmanın koreografisini ünlü koreograf  Asil Çağıl gerçekleştirdi. Gecede elli finalistin saçlarını BlackWhite Cadde Kuaför, makyajlarını Banu Saadet Make-up team yaparak kendilerini sahneye hazırladılar. Bayan finalistler ünlü modacı Erol Albayrak ve Gülafer Ataş kostümleriyle sahneye çıktı. Erkek finalistler ise Giotelli şıklığıyla sahnede yerlerini aldı. Tüm yarışmacılar OMayo markasının özel tasarımlarıyla podyumda yürüdüler. 33. Best Model Türkiye birinciliğini, Melisa İmrak ve Oğuzhan Bolat, ikinciliği Deniz Çatalbaş ve Yekta Baki, üçüncülüğü Sena Küçük ve Emre Özcanan kazandılar. Best Photomodel Melissa Aslan, Mustafa Saraçoğlu Best Grace, Merve Yıldırım Best Gentleman: Metehan Onay oldu.

Tarlabaşı The Sessions’ın İlk Teklisi ‘’Ah Süreyya’’ ve '' Yabancı'' yayında... 

Tarlabaşı The Sessions’ın Ah Süreyya Oda Tiyatrosu’nun müziğini kendine has yorumuyla yayınladığı  ilk şarkısı ‘’Ah Süreyya’’ geçen aylarda dinleyicilerle buluştu. Daha önce sayısız sanatçının albümlerinde ve konserlerinde enstrümanları ile yer alan, yurt içi ve yurt dışında bir çok farklı etnik müzik gruplarında ülkemizi performansları ile temsil eden Tarlabaşı kökenli alternatif müzik grubu kanunda Cihan Lekesizgöz, vokalde ve vurmalı çalgılarda Basri Özkaraağaç ve tuşlu çalgılarda Serdar Dinletir’den oluşuyor. Sözü ve müziği Kaan Erkam’a ait olan duygusal şarkının düzenlemesinde Serdar Dinletir bulunuyor. ‘’Ah Süreyya’’ şarkısının klibinin yönetmen koltuğunda ise Ferit Çetinkaya oturuyor.  Şarkının klibi ise Sony Music Türkiye YouTube kanalında yayında! 

Tarlabaşı The Sessions, Sıla’nın sevilen şarkısı “Yabancı”nın yeniden yorumuyla dinleyiciyle buluştu. Sony Music etiketiyle geçen hafta müzikseverlerle buluştu.  Şimdiye dek pek çok önemli sanatçının sahne, konser ve album yolculuklarında birlikte yürümüş, yurtiçi ve yurtdışında bir çok farklı etnik müzik grubuyla performans sergileyerek Türkiye’yi temsil eden, Tarlabaşı kökenli müzisyenlerden oluşan Tarlabaşı The Sessions, uzun ve titiz bir çalışmanın sonunda yeni şarkılarını sunuyor. Ayrı ayrı hislerin birbirine uyumuyla muhteşem melodiler üretilebileceğine inanan ve aynı noktada buluşup aynı ritmi takip ederek duygusal bir bütünlükle daha sıcak daha etkileyici ve kaliteli bir dinleti olacağını savunan grup, kanunda Cihan Lekesizgöz, vocal ve vurmalı çalgılarda Basri Özkaraağaç ve tuşlu çalgılarda Serdar Dinletir’den oluşuyor. Sözü ve müziği Sıla Gençoğlu ile Efe Bahadır’a ait olan “Yabancı”nın Tarlabaşı The Sessions yorumu, geçen hafta tüm dijital platformlarda, Ferit Çetinkaya’nın görüntü yönetmenliğiyle çekilen klibi de grubun youtube kanalında yayına girdi. Bu özel grup'ta; Cihan Lekesizgöz Kanun, Basri Özkaraağaç Vurmalı Çalıgılar ( Vokal), Serdar Dinletir Tuşlu Çalgılar, Serdar Dinletir ( Tuşlu Çalgılar ), Cihan Lekesizgöz (Kanun)  ,Onur Basri Özkaraağaç bulunuyor.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…