Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;  

FİLM-SAN KOROSU KURULUYOR....

1975 Yılında Ümit Utku, Hülya Koçyiğit, Selim Soydan, Murat Soydan, Ayla Algan, Şükran Özer, Nuri Sesigüzel, Erkan Özerman, Fatma Belgen, Sırrı Gültekin, Aytaç Arman, Meral Orhonsoy, Faruk Kenç, Muazzez Arçay, Ediz Hun, Engin Çağlar gibi sinema, tiyatro ve müzik dünyasının seçkin isimleri tarafından kurulan FİLM-SAN VAKFI, yaklaşık 9200'e yakın Sanatçı Meslek Kartı üyesi ve 45 yıllık geçmişiyle halen hizmet veren en eski kuruluş olma özelliğini sürdürmektedir. FİLM-SAN VAKFI, kurulduğu 1975 yılından bu yana amaçları doğrultusunda başarılı çalışmalara imza atmış, sanat emekçileri için 1978, 1983, 1987, 1995 yıllarında çıkarılan sosyal güvence yasalarıyla 4500 kişiden fazla vakıf üyesi emeklilik hakkına kavuşturulmuştur. Neden Müzik? Müzikle birlikte beynimizin duygusal korteks, hareket, dikkat ve motor planlamasıyla ilişkili bölgeler etkileniyor ve dopamin hormonu salınımı artıyor. Bu da yaşamdan alınan hazzı arttırıyor. Yapılan araştırmalar müziğin bireyin dünyayı farklı bir şekilde görmesini sağladığını da kanıtlıyor ve müzikle ilgilenen kişilerin daha yaratıcı bireyler olduğunu ortaya konuyor. 45 yıllık geçmişiyle bugünlere kadar gelen Film-San Vakfı, Ünlü Keman Virtüözü Namık Taşpınarlı eşliğinde Film-San Korosunu kurmaya hazırlanıyor.Bugüne kadar bir çok ünlü Ses Sanatçısı ve Assolist ile çalışmış ve onlara maestroluk yapmış olan Ünlü Keman Virtüzöü Namık Taşpınarlı yönetiminde güçlü ve geniş repertuvar çalışmasıyla Hayatınıza Müzikle renk katmak ve Film-San Korosuna katılmak isteyenler için müziği sevenleri ve şarkı söylemek isteyenleri bekliyoruz diyerek çağrı yapıyor. 

ÜNLÜ SÖZ YAZARI & BESTEKAR & YORUMCU BÜLENT YETİŞ 06 EKİM 2020 SALI GECESİ HİLTON MON AMOUR 17.KATTA...

Ünlü söz yazarı, bestekar ve yorumcu olan sanatçı Bülent Yetiş, Hilton Kozyatağı Mon Amour 17.katta 06 Ekim Salı gecesisahne almaya hazırlanıyor. Bu arada Pandemi süresince sözü müziği kendisine ait olan toplam  47 şarkı yapmış. Sahne aldığı gecelerde Arabesk Geceleri, Ajda Pekkan-Sezen Aksu-Zerrin Özer Geceleri, Türk Sanat Müziği Geceleri gibi özel sahnelerde yapan Sanatçı Bülent Yetiş, Sahneleri çok özlediğini Pandemi süresindeki bu uzun süreli ayrılıktan sonra ilk kez Hilton Mon Amour 17.katta yeniden müzik severlerle buluşacak olmanın  sevincini  ve heyecanlı olduğunu vurguluyor. İlk olarak Gülben Ergen'e verdiği Şehrazat ile ortak şarkısı olan ''Teşekkür Ederim'' şarkısıyla adını duyurdu. Ardından SüperStar Ajda Pekkan ''Yan'' ve ''Strech'' ile başarısını perçimledi. ''Yan'' şarkısı ClaudeChalle’in BUDDHA SELECT albümünde yer aldı ve 58 Ülkede dinlendi. Böylece ülkemizi Türk Besteci olarak yurtdışındada başarıyla temsil etti. Zerrin Özer'e 6 yıl vokallikte yapan ünlü sanatçının şarkılarını verdiği diğer sanatçılar ve şarkıları ise Zerrin Özer ''Ömür Geçiyor'', ''Anamın Ak Sütü'', ''Çok Mutluyum'', '' Hata'', Bengü '' Yalansın'', ''Aşk Mevsimi'', Kubat ''Sararmış Fotoğraflar'', Gökhan Özen '' Teslim Al'', Zeliha Sunal '' Tarçın'', ''Aşkın Şifresi'', Yeşim Salkım ''Sevgilim'', Reyhan Karaca '' Hayat Arkadaşım'', Nazan Şoray '' Mültecin Olayım'', '' Öldür Öyle Git'', ''Aşkım Benim'', ''Es Geç Aşk, Pınar Eliçe '' Elimiz Mahkum'', Sibel Turnagöl '' 50 Yıllık Aşk'', Yıldız Kaplan '' Zor Değil'', ''Canikom'', ''Lütfen'' , '' Zerafet'' olarak sıralanıyor. 

ÜNLÜ YAPIMCILAR BUGÜN DÜNYA EVİNE GİRİYOR...

Jineps Yapım'ın başarılı yapımcıları Neslihan Boz ile Salih Aksu bugün Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu Sadabad Kültür Merkezinde benimde şahit olarak bulunduğum ve  Pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşek olan bir törenle dünya evine giriyorlar. Ünlü yapımcılar ortaklıklarının yanı sıra evlerinide birleştirme kararı alarak uzun süren birlikteliklerini artık imza ile bütünleştirerek dünya evine girme kararı aldılar. Eeeee şimdiden bir yastıkta kocayın sevgili dostlarım, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sizlere:))))

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...