Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

İNSTAGRAMI EN GÜZEL EN DOĞRU KULLANAN GİZEM ÖZDİLLİ'YE KOCAMAN ALKIŞ...

Bu evde kaldığım zaman süresince, hem kendimi çok fazla dinledim hemde insanların paylaşımlardan kişi analizi yapmaya çalıştım, yaptımda. Mesela İnstagram'da Gizem Özdilli'nin paylaşımları olay, neden mi? ya inanılmaz güzel şeylerle eğitici, öğretici ve bilgilendirici şeyler paylaşıyoır. Takipte  birçok şey öğrendim vallahi Sevgili Gizem'den. Seni tebrik edip kutlamak istiyorum Gizem'ciğim. Yaptığın yemekler, pratik tarifler bilgilendirici yazılarınla takdire şayan bir tutum sergiledin.  Açıkcası bende senin önerdiğin bazı şeyleri yapıyorum :))))))

EN ÇALIŞKAN BELEDİYE BAŞKANLARI MEVLÜT ÖZTEKİN VE HAYDAR ALİ YILDIZ....

Pandemi süresince takip ettiğim kadarıyla en fazla özveriyle çalışan 2 belediye başkanı gözüme çarptı. Bunlardan biri Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Öztekin bir diğeride Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Haydar Ali Yıldız. Bu iki başkanda hiç durdurak bilmeden aşırı özveriyle çalışıyorlar. Sürekli vatandaşla ilgilenip, onları bizzat dinleyip ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar bizzat tanık oluyorum.  Ve bu iki Belediye Başkanımızada  hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Ve tebrik etmek istiyorum kendilerini huzurlarınızda.

GECE SHOW'UNDA BARTU KÜÇÜKÇAĞLAYAN VE MELİKŞAH ALTUNTAŞ BU ARA BİR NUMARA....   

İnstagram'da her gece 23:00 sonrası canlı yayında karşımıza çıkıyorlar bazen müthiş akılalmaz güzel sohbet ve paylaşımlarla insanları etkiliyorlar, bazende bu sohbetler çok sıkıcı oluyor bunuda belirtmeden geçemeyeceğim lakin bu çok önemli bir başarı çizelgesi her ikisinide tebrik ediyorum. Kısa bir hatırlatma yapayım bu arada;  yayından atma olayını yıllar öncesinde Sevgili Okan Bayülgen yapmıştı, canlı yayına bağlanan telefonları atarak başlamıştı ve çok sevilmişti insanlar arasında bu durum o zamanlar, onuda unutmamak lazım. Onada buradan sevgilerimi göndermek istiyorum. Muhteşem birikimli ve üstün zeka bir show adamı Okan Bayülgen. Gelelim Bartu ve Melikşah'a; yayınlarındaki ürün yerleştirme mizansen'lerine bayılıyorum ne yalan söyleyeyim. Önceden çalışmalar ciddi ciddi yapılmış ve gece yaptıkları canlı yayın için bir hazırlık süreci yaşamışlar buda çok büyük bir başarı. Helal olsun tebrik ediyorum.  

Tabiki hedefleri bir Tv kanalında program yapmak olabilir ama benden tavsiye bu capcanlı program tv'ye taşınırsa bu kadar özgür ve rahat olmazsınız. Bu sıcak elektrik alır başını gider benden söylemesi. Aynı enerjiyi almanız zor olabilir o yüzden çok akıllı bir şekilde bir gidişat hazırlayıp, izlemenizi öneririm. Hadi bakalım Tebrikler Bartu ve Melikşah. 

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgsiz Kalmayın..