Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Bugün benim için çok özel bir gün eğer babaanneciğim hayatta olsaydı 92 yaşında olacaktı. 01 Haziran 2009 yılında aniden aramızdan ayrıldı. O doğum günlerine çok ama çok önem verirdi ve bugünde 02 Mart Onun Doğum Günü. İyiki Doğmuşun Canım Babaanneciğim Allah Mekanını Cennet Eylesin. Nurlarda Yat. Seni Çok Özledim…. 

Melih Değirmenci’den Örnek Davranış....

Bu Kanalın Tüm Geliri, Down Sendromlu 6 genç için. 2000’li yıllarda BBG yarışma programı ile tanınan... Sonrasında bir çok Dizi-Film-Program projesi ile sektörün içerisinde yer alan Melih Değirmenci. Katıldığı Kanal D ikinci sayfa programında bir kampanya başlattı. Cemalım Türküsünü Cover yaparak You Tube kanalında yayınlayan Sanatçı, “Bu kanalın Tüm geliri Down sendromlu 6 gencimizin okul ve terapi masrafları için harcanacak” dedi. Melih Değirmenci , “Bundan 3 ay önce Ege üniversitesi hastanesi çocuk onkoloji bölümünde yatmakta olan, çocuklarımıza hediye dağıtmak için kolları sıvamıştık.Onu başardık. Şimdi ise down sendromlu 6 gencimizin okul ve terapi masrafları için yola çıktık. Bir türküyü cover yaptık, YouTube kanalımıza koyduk. Bu kanalın tüm geliri ve 21 martta Ulusal Down sendromu derneği ve bize destek verecek sanatçılarımız ile yapacağımız konser ile hedefimiz, bu 6 gence gelecek sağlayabilmek... Umduğumuzdan daha iyi geçerse, daha fazla kişiyede ulaşabiliriz.” Dedi. 2000 yılındaki yarışmadan kazandığı para ile ameliyat yaptıran ve aynı zamanda bir okula destek olan Melih Değirmenci, Şimdiki hedefi ile sanatçılara örnek olmak istiyor...

Oyuncu Dilek Serbest Cem Ajans & Gold Media Ailesine Katıldı…

Cem Ajans kaliteli oyuncuları saflarına katmaya devam ediyor.Bir Dönem medyada "dazlak manken" lakabı ile dikkat çeken ve 2002 yılında Yarım Elma dizisi ile oyunculuk  kariyerine başlayan Dilek Serbest Cem Ajans ile el sıkıştı. Makedon göçmeni bir ailenin kızı olan Serbest, güzelliği ile dikkat çekerken oyunculuk alanında da başarılı işlere imza atıyor. Kara Para Aşk, Ulan İstanbul, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerle adını duyuran güzel oyuncu en son sevilen dizi Erkenci Kuş’ta rol aldı. Dizilerin yanı sıra Beyaz Perde de “Vay Başıma Gelenler 2,5 “ ve “Mor Ufuklar” filmlerinde de rol alan Dilek Serbest oyunculuk  kariyerine Cem Gülaç’ın sahibi olduğu Cem Ajans’ta devam etme kararı aldı.Cem Gülaç’la bir araya gelen güzel oyuncu yeni projeler için start aldığını açıkladı… 

Dj Aykut Güzel’den Yepyeni Single…

Elektronik deneysel müzik alt yapılarıyla trance ve deep müziği birleştiren özgün şarkılarla Dj Aykut Güzel'in 2.ci Single ve yeni albümü aynı anda yayında tüm digital mağazalarda (Itunes, Spotify, Shazam,Amazon Music, Deezer, Soundcloud,  Power Fm,  Youtube)  yayında. Müziğe yeni soluk getirmek amaçlı çalışmalarına devam eden Aykut Güzel yeni projelerle Avrupada öncü olmayı hedefliyor.

MMB Dünya Karma Kick Box Şampiyonası 13 Mart’ta TV8.5 ‘ta Canlı Yayınlanacak…

Türkiyede bugüne kadar düzenlenmiş en büyük organizasyonda, Rus, Bulgar, Sırp, Ukrayna, Romanya, İran ve Türk profesyonel lisanslı dövüşcüler mücadele edecekler. Bugüne kadar bir ilk olarak, Mobilya, Metal ve Kimya sektörlerinde hizmet eden grup firmalarımız olarak ilk defa bir Sanayici iş adamı, 46 yaşındaki Bülent Yöndemir 13 Mart'ta Kartal Titanic Business Hotel'de saat 19:30'da Dünya Karma Kick Box Şampiyona’sında ağır siklette İran’lı rakibi Javad Ebrahimnejad ile dövüşecek. Aynı zamanda bu özel gece Tv8.5 tan canlı olarak yayınlanacak.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…