Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;  

Bugünkü televizyon programlarına katılanlar eski zamanlardaki kadar özenli değil…

Galiba yavaş yavaş tekrardan eski tv programlarına bir geri dönüş başladı bunların sinyallerini almaya başladık. Yeniden İbo Show'un başlaması sanat camiasının hareketlenmesine vesile oldu. Demet Akalın, Alişan ve Lerzan Mutlu’nun yaptıkları show programları sanatçılarımızın promosyon yapmalarına olanak sağladı. Yeni albüm yapanlarında yeni şarkılarını tanıtma fırsatını yakalamasına vesile olurken zamanında o eski Seda Sayan, Kuşum Aydın & Özlem Yıldız, Gülben Ergen, Nur Ertürk, Zeynep Kasımlıoğlu, Oya Aydoğan, Esra Ceyhan, İclal Aydın, Emel Müftüoğlu, Hülya Aydın, Saba Tümer, Beyaz, Okan Bayülgen, Popstar Alaturka (Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan, Bülent Ersoy vb. yapılan showları ne kadar özlediğimizi hatırlattı. Albüm yapan sanatçılarımız zamanında o program senin bu program benim, sabah akşam, televizyondan televizyona, programdan programa koşanları sabah öğle akşam demeden. 

Sanatçılar o vakitler birde televizyon programlarına çıkarken daha bir fazla özen ve önem gösterirlerdi. Belkide o dönemlerin sanatçıları diyebilirim. Saçı makyajı kıyafeti özel yapılırdı her birinin, bunların hepsini yaşamış ve şahit olmuş birisi olarak söylüyorum. Televizyon programına katılacağım diye modacısına gidip özel kıyafetler diktirenler, yurtdışından özel kıyafet alanlar kısacası ceplerinden deli gibi para harcalardı. Neden? sadace bir televizyon programlarına çıkacağım diye. İşte buradan şunu anlıyoruz. Sanatçıların öncelikle kendilerine ve izleyicilerine saygısı diyebiliriz. Fakat bugünlere baktığımızda o eski özen ve önemleri çok fazla göremiyorum nedense? Tak bir blue jean bir gömlek yeter diye bakılıyor. 

Acun Ilıcalı’yı hem tebrik ediyorum hem de eleştiriyorum….   

Covid-19 Pandemi Salgını döneminde hepimiz digital hayata o kadar alıştık ki artık hepimizin vazgeçilmezi oldu. Bu son 8 aylık dönemde Netflix ve Blue Tv’yi tanımayan kim varsa çok iyi tanıma fırsatı oldu. Bu iki digital platform bu dönemde bizlere çok büyük eğlence oldu açıkçası. 1 0cak 2021 itibariyle Ünlü Yapımcı Acun Ilıcalı’da Exxen Digital Platformu ile bizlere merhaba dedi. Böylesine muhteşem bir yatırıma imza attığı için öncelikle kendisini canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum. Ama bir yandanda eleştiriyorum Neden diye sorarsanız? Şuan için Exxen’in içeriği zengin değil malesef ki, illaki çok güzel programlar, yapımlar, diziler ve filmler geliyor çalışılıyor lakin keşke Exxen’i Mart- Nisan ayında açsaydı tam hazır olduğunda içeriklerinin dopdolu ve zengin yapımların olduğu vakit diye düşünüyorum. İllaki bu konuda bir bildiği vardır heralde. Benden nacizane ufak bir eleştiri.     

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...