Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan tahliye oldu,Mehmet Altan ise beraat etti.

...

Geçenlerde bir soru soruldu tarafıma dostlar arasında sohbette.

-“Ergenekon safsatasından tutuklanmak değil herhalde,boynunuzun kopup ölüm ya da felç ile karşı karşıya kaldığınız bu kaza daha kötüdür?”

-HAYIR dedim,olmayan ve bu nedenle de asla suçsuzluğunuzu kanıtlayamayacağınız 

ERGENEKON-BALYOZ KUMPASI daha kötü ve korkunçtu.KORKUNÇTU ÇÜNKÜ SUÇSUZ OLDUĞUMUZU ASLA KANITLAYAMIYACAKTIK karşımızdaki Yargı ayağını temsil eden terör örgütü üyeleri nezdinde.Bu durumu bildiğim için de hiç savunma yapmadım AKŞAM GÜNEŞİ romanını okudum karşılarında.

...

Sevgili dostlarım dedikodular vardır kasten çıkarılan asılsız dedikodular.Özellikle mahallelerde töre ya da namus cinayetlerine vardırır sonucu.

Cinayeti işleyen kadar sorumlu değil midir dedikodu üretenler?

Hatta bu dedikoduyu tüm ulusal-uluslararası kamuoyuna ulaştıracak maddi-manevi güçleri de varsa bu dedikoducuların ,CİNAYETE AZMETTİRME DEĞİL MİDİR SUÇLARI!!!

Hal böyle iken ERGENEKON-BALYOZ KUMPASLARI konusunda tüm kamuoyunu yanıltıp,zehirleyip bizlere karşı kışkırtmışken bu kadar mıdır cezaları?Üstelik daha cezaevi havasını solumamış Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı gibileri bile suçlanmamış iken?

Nasıl bitirilir FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BASIN AYAĞI!!!

Ki O “BASIN MAHKEMELERİ”KAÇ MASUMUN CANINA MAL OLDU...

Öyleydi ki ben cezaevinde iken “Ergenekon Yargı”ayağını oluşturduğuma ilişkin,üstelik bel altı konuşmalar televizyonlarda Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı tarafından kahkahalar eşliğinde yapılmıştı.


Ya dayanamayıp hayatıma son verseydim;

Sorumluların bittiğini-bitirildiğini görmeden yapmazdım biliyorum ama ya yapsaydım!!!

Ama sorumluların tümü daha cezaevine alınmadan tahliye edilmeye başladılar bile.

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BASIN AYAĞI BİR ÇOK ÖRGÜT ÜYESİNE DOKUNULMADAN(bazıları anında çark etti,bazıları dans etti,bazıları kandırıldım dedi,vs,vs...)BU DAVA İLE BİTMİŞ GÖRÜNÜYOR;suçluları cezalandırılmadan.

Öyle bir algı yaratmışlardı ki Türkiye’de;

“Ergenekon-Balyoz örgütleri”darbe yapacaklar,halkın üzerine ateş açacaklar,camileri bombalayacaklardı.

Ve öyle bir başlık atılmıştı ki manşetlere:

“1923’de kuruldu;2008’de arınıyor...”diye. Aslında bu başlık bile tek başına CUMHURİYET’e karşı,DEVLETE karşı bir suç olmasına rağmen;o zaman ki savcılarımız,yargımız korkudan suç duyurusunda bulunamamışlar idi.

Gelelim FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YARGI AYAĞINA.

Zekeriya Öz ve diğerleri yurtdışından el sallıyorlar gülerek içerdekilere;geçmişte 

KARTOPU”oynadıkları günleri hatırlatırcasına.

FETÖNÜN YARGI AYAĞINI OLUŞTURANLAR ise geçmişte ERGENEKON-BALYOZ kumpaslarında altlarına imza attıkları MÜEBBET CEZALAR aksine 11-18 yıl arası az cezalar alıyorlar işledikleri suçları karşılamayan!

Peki yine düşünüp soralım?

“15 Temmuz 2016 hain girişimi” sadece Türk Ordusu içindeki “hain örgüt üyelerinin”suçumudur ki onlar MÜEBBET,AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET alırken YARGI VE BASIN ayağını oluşturanlar hafif cezalar ile kurtulup tahliye oluyorlar?

...

Toplumu -kamuoyunu hazırlayan BASIN içerisindeki örgüt üyeleri idi,sahte deliller üreten emniyet içerisindeki örgüt mensupları idi;sahte iddianameler hazırlayan,masum insanları kahreden,mahvedenlerde YARGI içerisindeki örgüt üyeleriydi...

HANGİLERİ DAHA SUÇLU

YA DA HANGİLERİ DAHA SUÇSUZ?

...

Olan TÜRKİYE’ME ve VATANDAŞLARIMA oldu.

...

Aslında TÜRK MİLLETİMDE YANLIŞTAYDI;

ATATÜRK ONA:”UYUYAN MİLLETLER YA ÖLÜR;YA DA KÖLE OLARAK UYANIR”demişti.

Dinlemedi  TÜRK MİLLETİ unutmuş ve uyumuştu çünkü.

...

Böyle olacağını ve sorumluların kurtulacağını biliyordum;lakin peşlerini bırakmayacağım vatan hainlerinin.

Av.Tülay Bekar