2017 hızlı bir giriş yaptı ama umduğumuz gibi olumlu değil maalesef ben yine de pozitif düşünüp ilerleyen zamanla bizler için, ülkemiz için, herşeyin daha güzel ve adil olmasını mucize gibi değişiklikler olmasını diliyorum. 

Reina saldırısı hepimizi şok etti korkunç bir vahşet, insan olamaz bu kadar duygusuz gaddar biri, defalarca hepimiz lanet ettik ama gerçekten artık durmalı. 

Dikkat ediyorum insanlar genel olarak duygularını yitiriyor, bu çok tehlikeli dostlar evet çok zor süreçlerden geçiyoruz, kimse kendini güvende hissetmiyor ama bence tek çaremiz özümüze dönmek, Türk kültürüne atalarımıza dört elle sarılmak, kenetlenmek ve elbette Atatürk'ümüzün yolundan gitmek. 

Ben de Yeni yıla hızlı girişten nasibimi aldım. Düşünmediğim bir ameliyat oldum, biraz tedbir amaçlı diyebilirim ama şunu tekrar anladım ki düzenli kontrol yaptırmak çok çok önemli. 

İnsanın hayatında sağlık, huzur , sevgi, saygı, barış, güven ve dostlar çok ama çok önemli. İlk sıradalar. 

Tüm bu süreçte yanımda olan canım aileme, devamlı arayan, sesimi duymadan rahat edemeyen, arayan, gelen , msj atan herkese çok teşekkür ederim. 

Jinemed Hastanesi kurucusu Prof. Dr. Teksen Çamlıbel'e ve ekibine, 24 yıllık doktorum olan, iki çocuğumun Doğumunu gerçekleştiren Emre Yazıcıoğlu'na teşhis ve tedavi için, bu dönemi en iyi şekilde atlatmam için verdiklere desteğe ve emeklerine çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. 

En büyük hazinem siz sevgili dostlarımızsınız dualarınızla, sıcak, içten ilginizle, telaşınızla yanımda olmanızla beni çok mutlu ettiniz, biricik ailem ve sizlerin varlığıyla çok daha rahat atlattım, Allah'ın izniyle çok teşekkürler ve tabii ki biliyorsunuz her zaman koşulsuz hepinizin yanındayım ve sizleri çok seviyorum. 

Dilerim hepimizi mutlu, sağlıklı, sevgi, saygı huzur güven dolu bir gelecek bekliyordur.

Sevgilerimle dostlarım.

Tüm öğrencilere mutlu bir yarı tatil diliyorum.