Sevgili Önce Vatan Gazetesi'nin Değerli Okuyucuları;
Basın camiiamızın çok değerli ismi olan Sevgili Vehbi Dinçcan aramızdan ani bir şekilde ayrıldı. Eşi lale hanım'a ve kızı Irmak'a sabır diliyorum. Vehbi abimede Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Ondan bu camiia ile ilgili çok ince nüansları öğrenme şerefinede eriştiğim için kendimi çok şanslı sayıyorum.
Film-San Vakfı yönetim kurulu ve şahsım olarak, Engelsiz Yaşam Vakfının Başlattığı Kampanyayı Canı Gönülden Destekliyoruz.. Sayın Atilla Kaplakaslan ve Sayın Serap Koç'u Tebrik Ediyor ve Kutluyoruz...Engelsiz Yaşam Vakfı "ENGELLİLER ve SOKAK HAYVANLARI YARARINA “ Genel İhtiyaçları yanı sıra  İlaç ve Kuru Mama alımı için kullanmak üzere Sanat, Sinema, Tv, Sahne,  İş, Medya  ve Moda Dünyasının Ünlülerinin 2. El Giysilerinin satılacağı ÜNLÜ İKİNCİ EL satış sitesini hayata geçirdiler.
Bu konu için bugüne kadar birçok “Engelli ve Sokaklarda Yaşayan Sadık Dostlarımıza” duyarlı Medyatik Dostlarımız  az kullandıkları bir yada birkaç Giysi, Ayakkabı, Çanta yada kendileriyle özdeşleşen takılarını vs... Bağışarlarsa bizlerde Engelsiz Yaşam Vakfına ileteceğiz... Bu konuda bana mesajla ulaşabilirsiniz....
Saygılarımla...
Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın.