ÖZLEM,’SABUHA’DEDİ

Pop müziğinin başarılı ismi Özlem Çeken, yıllar önce İbrahim Tatlısesin yorumladığı," Sabuha '  isimli şarkıya "Cover" yaptı. Aranjörlüğünü Mert Ali İçerli'nin yönetmenliğini ise Ferit Çetinkaya'nın üstendiği klip tüm dijital platformlarda ki yerini aldı.

YENİ FİLME HAZIRLANIYOR

Son olarak başrolünü üstlendiği ‘Bir Deli Rüzgar’ın ardından yapımcıların yakın takibinde olan Pınar Deniz’den müjdeli haber geldi. Dur durak bilmeyen, kuşağının en beğenilen oyuncularından Deniz, Özcan Alper’in son filmi ‘Karanlık Gece’de sinemaseverlerle buluşacak.

MEMLEKETİ İÇİN SAHNEYE ÇIKACAK

İrem Derici, memleketinin spor kulübü Boyabat 1868 Spor Kulübü için ücretsiz sahneye çıkacak. Bostancı Gösteri Merkezi’nin de sponsor olarak yer aldığı 20 Kasım’daki konserin tüm geliri Boyabat 1868 Spor’a verilecek.

DAHA Bİ AŞIK

Başarılı yorumcu ve ödüllü şarkı yazarı Ayla Çelik, üçüncü albümüne adını veren “Daha Bi’ Aşık” şarkısıyla yaz boyunca müzik dünyasında fırtınalar estirdi. Çelik’in hem sözlerini yazdığı hem de müziğine Serdar Aslan’la birlikte imza attığı şarkı, müzik listelerinde zirveye çıktı. Kalpleri ısıtan şarkıya Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekilen romantik klip de büyük beğeni topladı. 

ARAP ÜLKELERİNDE REKLAM YÜZÜ OLACAK

Başarılı manken ve sunucu Gizem Özdilli, Prof.Dr. Başak Kandi'nin kendi buluşu olan porselen cilt uygulamasıyla Arap ülkelerine açılmaya hazırlanıyor. Başta Katar olmak üzere bir çok Arap ülkesinde ilgi gören porselen cilt  uygulamasını tanıtacak olan Özdilli,aynı zamanda sokaklarda ki billboardları da süsleyecek.

SOKAK HAYVANLARINA NİLAY DORSA DESTEĞİ

Şarkıcı Okan Tok tarafında 2 yıl önce başlatılan sokak hayvanları aç kalmasın amaçlı “Onlarında Göz Yaşları Var” hareketi bir çok dernek ve kuruluşun desteğiyle her geçen gün büyüyor. Akatlar Kültür Merkezinde düzenlenen organizasyona birçok kurum destek verirken hayvan sever sanatçılarda gecede sahne aldılar. Organizasyonda sahne alan Nilay Dorsa, şarkıları ve güzelliğiyle geceye damga vurdu. Dorsa “Doğaya ve içinde yaşayan her canlıya sahip çıkmalıyız. Bu dünyada sadece insan yaşamıyor her canlıyla birlikte dünyayı paylaşıyoruz, yaratandan dolayı her yaratılana saygım var. Bu tür organizasyonlarda her yardıma hazırım” dedi. 

MEHMETÇİKLERİMİZE DESTEK ÇAĞRISI

Udi bestekar Nurdoğan Öz, “Bizler rahat uyurken canları pahasına terör örgütüyle savaşan Mehmetçiklerimize gelin hep birlikte destek olalım” diyerek müzik dünyasına çağrıda bulunuyor. Yardımsever ve beyefendi kişiliğiyle tanınan müzik dünyasının sevilen ismi Nurdoğan Öz, “Sanatçı arkadaşlarımız sahne aldıkları mekanlarda şarkılarını bir gecede olsa Mehmetçikler için söylerse ne mutlu bize” diyor.

USTALAR ESERLERİ İLE YAŞATILMALI

2015 yılında aramızdan ayrılan usta kalem ve yorumcu Seyfi Doğanay’a ait “Sen Taş’mısın Demir’misin ? “ adlı eserine Arabesk ve fantezi müzik yorumcusu Ersin Güloğlu kendi tarzı ve yorumu ile hayat verdi. Şarkı ve Klip, Şerif Kayran prodüksiyon tarafından tüm dijital platformlarda yayına girdi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Müstakbel Damat filmi için Kıbrıs’ta bulunan usta oyuncu Yücel Erten’e menajeri Müge Ulusoy, sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Rocks Hotel’de organize edilen kutlamada, usta sanatçıya yeni yaşı için güzel dileklerde bulunuldu.

AZERİ GÜZELDEN YENİ TEKLİ

Müzik kariyerine Türkiye’de başlayan Azeri şarkıcı Naira, birbirinden iddialı şarkıları müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 'Risk' single’ıyla adını duyuran, ardından 'Açabilsem Kalbimi' ve 'Aradım Aradım'ı çıkaran genç sanatçı, dördüncü single’ını da beğeniye sundu. “Dağınık” adlı yeni şarkı, Melodi Müzik tarafından dijital platformlarda yayınlandı.

BABA PARASI

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, başrolünü oynadıkları yine filmleri 'Baba Parası'nı 1 Ocak'ta seyirciyle buluşturacak. Filmlerini tanıtımı için ekip arkadaşlarıyla bir araya gelen ünlü oyuncular, Türkiye'deki komedyenler arasındaki rekabetin bitmesi için harekete geçti. Murat Cemcir, 'Kahkahanın rekabeti olmaz. Biz istiyoruz ki farklı tarzlarda daha çok komedi filmi çekilsin. Umarım hepsi başarılı olur' diye konuştu.

2.KLİP SARIKAMIŞ’TA

Bir süre önce Akademi Müzik Prodüksiyon’da piyasaya çıkardığı ‘Gizlice Ağladım’isimli albümüyle büyük çıkış yakalayan Ergül Umuc,ilk klibini ise Fransa’da çekmişti. Sanatçı,önümüzdeki aylarda Fransa’dan memleketi Sarıkamış’a gelerek ikinci klibi için kamera karşısına çıkacak.

TATLISES İÇİN TÜRKİYE’YE GELDİ

Başarılı yönetmen için Murat Uygur’un yönetmenliğini yapacağı film için ülkemize gelen İran’lı şarkıcı  Emin Zeinali,Uygur’un vesilesiyle hayran olduğu İbrahim Tatlıses ile bir araya geldi. Zeinali,’ Tek hayalim İmparator Tatlıses ile tanıimaktı. Yönetmenim Murat Uygur sayesinde tanıştım elini öptüm. Bana da başarılar diledi’diye konuştu.