İSTANBUL- ''TCTVL Yapım'' adlı yeni bir müzik şirketini kuran Tan Taşçı, geçtiğimiz günlerde Pop Bizde'ye konuşarak, 'Özgür projeler üretebileceğimiz, kendim dışında birçok sese de destek verebileceğim bir kurumsal yapı oluşturmak istedim. Yakında sürpriz projeler geliyor.'' dedi. 

"Starlığın ultrasını sevmiyorum"

İsimlerin önüne getirilen Megastar ve Superstar gibi sıfatlardan rahatsızlık duyduğunu ve kendisinin de bu sıfatları kabul etmediğini söyleyen Tan Taşçı, ''Sıfatların, anlam büyüklüklerine göre, insanlara kibir ve ego yüklediğini düşünüyorum.'' dedi.

"Çocukların eğitimine önem verelim"

Çocukken bulunduğu mahalle de çok sevilmesi ve sürekli kendisine şarkı söyletilmesi üzerine konuşan Tan Taşçı'ya çocuk yaşta sahnelere atılan Aleyna Tilki sorulunca, sosyal içerikli bir cevap verdi.'' İnsanların karakterleri 0-12 yaş arasında gelişirmiş. Çocukluğun ve doğru eğitimin gerçekten de hafife alınmayacak kadar mühim bir müesseseler olduklarını görüyoruz.''

"Astrolojinin etkisini hep taşıdım"

Astroloji eğitimi almaya başlayan ve astrolojiye göre albüm tarihlerini belirleyen Tan Taşçı, ''Astroloji her bilinçli bireyin hayatına adapte etmesi gerektiği kadar hayatımda. Tabii ki albüm çıkışı gibi önemli tarihleri planlarken astrolojiye göre dokunuşlar yapıyorum.'' şeklinde açıkladı.

Haber: Elif Günay