İSTANBUL (VHA) - Bakırköy Ramada Otel’in alt katındaki Sahre Restaurant, görkemli bir davetle açıldı.
Açılış yemeğini titizlikle organize eden Bakırköy Ramada Otel sahipleri Vahap-Şeyda Tunç çifti, biricik kızları Buse Naz Tunç, oğlu Mehmet, geceye, sevilen usta sanatçı, Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, sevilen ses sanatçımız Jale Parıltı ve eşi Kadir Şeker, Nurdan Parıltı, magazinin duayenlerinden usta gazeteci Nurcan Sabur ve eşi Esin Sabur, sevgili dostlarımız Jadore Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kayışkan ve eşi Başkan Yardımcısı Nezahat Kayışkan, Derya Tunç Hanım ve bizleri Önce Vatan Gazetesi Haber Müdürü Funda Akosman Erman ve eşi Koordinatör Şükrü Erman’ı davet etmişlerdi. Leziz  yemekleri, zarif sunumları gözlere de hitap ederken, ruhlarımız da müzikle doydu.
Türk bestecisi, ses sanatçısı, şair, esntürmanist, aranjör, müzik yapımcısı, direktörü, aktör, sosyolog, filozof, tarihçi, yönetici, gönül adamı, sevgili Orhan Gencebay’ın unutulmaz klasiklerini billur sesiyle, yüreğiyle seslendiren sevilen sanatçı dostumuz Jale Parıltı Şeker bizlere unutulmaz bir gece yaşattı, sohbetlerin tadına doyum olmadı.
Ramada Otel merkezde olması, otelin şıklığının içinde her konforun olması ve alt kattaki Sahre Restaurantın açılmasıyla, dostlarla da buluşuldu.
Sevgili dostumuz Şeyda Tunç, zarifliği, samimiyeti, içtenliği ve güler yüzüyle misafirleriyle tek tek ilgilenirken, biricik dostumuz Nezahat Kayışkan’ın doğum gününü de unutmadı ve O’na sürpriz yaparak harika bir pastayla kutladı.
Nezahat Hanım da her zamanki güzel gönlü, güler yüzü, içten sözleriyle ne kadar mutlu olduğunu, şaşırdığını ve sevindiğini dile getirdi.
Sımsıcak, keyifli, doyulmaz bir geceye imza atan herkese teşekkürler, özellikle de ev sahibimiz Vahap-Şeyda Tunç çiftine. Sahre Restaurantın baş ustası İhsan Küllük’e de enfes sunumları için teşekkür ediyorum.
Önce Vatan Gazetesi Magazin Müdürümüz Eyüphan Kurtçu’da geceyi fotoğraflarıyla ölümsüzleştirdi.