Film festivali filmi için kameralar karşısına geçen Paşhan; deli, sağır ve dilsiz bir rolle başrol olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin İstanbul Kadıköy ve Yeşilköy'de gerçekleştiği film için Elif Günay'a konuşan Paşhan, " Aşk ve korku üzerine olan bir film için kameralar karşısına geçtik. Film esas olarak sokaklarda yaşamın zorluklarından bahsediyor" diyerek, çekim esnasında olağanüstü olaylarla karşılaşıklarını söyledi.

 

 "Hem dilsiz hem de sağır..."

Daha önce "Lanetli Anahtar" filminde başrol, "Cezvecini" filminde ise; Dj Batu karakterini oynadığını söyleyen yakışıklı oyuncu, "Şansıma hep korku filmleri geliyor. Biliyorsunuz ki korku filmleri oynamak enteresan olayları da yaşamak demek. Bu filmde korkunun yanı sıra acı ve çaresizliği de yaşadım. Oynadığım rol sokakta yaşayan hem sağır hem de dilsiz biri yani derdini anlatamıyor ve tehlikeyi duyamıyor. Bu çok acıydı" dedi.

 

 "Çok üşüdüm"

Çekimler esnasında çok üşüdüğünü söyleyen Paşhan, "Kışın sokakta kalanların nasıl zorluklar çektiğini çok iyi anladım" diyerek, "Sokaklar o kadar zor ki; tinercisi, balicisi, gaspçısı, kısacası her kötülük özellikle de geceleri sokaklarda. Ben çekimlerden önce bir gece sırf sokakların nabzına bakmak için yollarda dolaştım inanır mısınız para isteyenler, alkol isteyenlerle dolu dışarısı hatta sadece sataşmak için gelen o kadar çok sokakta yaşayan insan varki, Allah kimseyi evsiz barksız bırakmasın. Yollara kimsesizliğe düşürmesin" şeklinde konuştu. 



Haber: Elif Günay