İSTANBUL / YAŞAR ŞENYÜZ

Uzun yıllar Mehmet Ali Erbil’in program yaptığı Girne Rocks Hotel’de sahne alan Rafet El Roman, Kıbrıs’a beraberinde götürdüğü ve üzerlerine titrediği genç yetenekleri de sahneye çıkarttı. Özellikle Müzik Akademisi mezunu olan Azeri asıllı Rus vatandaşı Meltem Abbasova ile yaptığı düetler büyük beğeni topladı. 

Pop müziğin sevilen sesi  Rafet El Roman Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı ve adeta şov yaptı. İki gece konser veren sanatçı beraberinde Kıbrıs’a götürdüğü ve gelecek vaad eden sanatçı adayı genç yeteneklere de sahnesinde yer verdi. Kendi konserinden önce eski vokalisti olan Özge’yi sahneye çıkartan sanatçı daha sonra kendi konserinde ise Azeri asıllı Rus vatandaşı olan Meltem Abbosova ile düet şarkılar söyledi. Düetleri büyük beğeni toplayan Rafet El Roman yakında Meltem Abbosova’ya single albüm hazırlığında olduklarını söyledi. Dört yıl önce “O Ses Türkiye” yarışmasında adını duyuran Meltem Abbosova, Rafet El Roman’nın yeni gözdesi. Rusya’da Müzik Akademisi mezunu olan Meltem Abbosova sesiyle olduğu kadar ve güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

Mehmet Ali için dua ediyorum…

Uzun yıllar Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil’i de unutmayan Rafet El Roman sahnede Mehmet Ali Erbil’i de unutmadı ve “Mehmet Ali için dua ediyorum. Onu bir an önce sağlığına kavuşarak ait olduğu yere bu sahneye dönmesini istiyorum. Sizlerde dua edin” dedi.

Rafet’i dinlemeye geldiler…

Rafet El Roman’ı dinlemeye gelenler arasında kendisine ilk albümünü yaparak fırsat veren ve şöhretin kapılarını açan ünlü yapımcı Koral Sarıtaş ile eşi Perran Kutman’da vardı. Doğum gününü kutlayan Tiyatro sanatçısı Kürşat Alnıaçık ve tiyatro oyuncusu eşi Gerçek Sağlar’da Rafet El Roman şarkıları ile eğlendiler. Çift doğum günü pastası kestikten sonra Rafet El Roman’nın şarkıları eşliğinde dans ettiler.