HABER: YAĞMUR TANYILDIZ

Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta 42.bölüm ile ekranlara geldi Kırgın Çiçekler'in 42.bölümünde Kutsi sürprizi yaşandı. Ünlü şarkıcı diziye konuk oyuncu olarak katıldı.  Meral ile ortak sahneleri olan Kutsi diziye damga vurdu.

Kırgın Çiçekler izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor! Yayınladığı ilk günden bu yana büyük hayran kitlesine sahip olan dizinin bu hafta yayınlanan son bölümüne ünlü sanatçı Kutsi damgasını vuracak. Sanatçının diziye konuk oyuncu olarak katıldığı bölümdeki yapacağı düet, çok konuşulacak.

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Zeyno, kızları Cemre'nin halasına karşı uyarır. Hapishaneden çıkan Seher'e Nazan, kucak açarak evinde misafir eder. Cemre durumu öğrenince kızlarla kavga eder. Herkesten uzaklaşarak Emel'in tuzağına düşer ve git gide kötüye gitmeye başlar. 

Banu'nun bebeği doğurmaya kararlı olduğunu anlayan Selin, Banu'yu çok zor bir durumun içine sokar. Ünlü bir şarkıcıdan düet teklifi alan Meral, kazanacağı para ile taşınmak için gün saymaktadır. Abbas'ın adamları tarafından takip edildiğini düşünen Seher ise korku içindedir. Yeni bir hayat için mücadele ederken beklenmeyen bir durumun içine çekilirler...

DİZİNİN KONUSU:  

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.