İSTANBUL / YAŞAR ŞENYÜZ

Kariyeri boyunca yaptığı işlerle çok yönlü olmayı başaran Işıl Yücesoy, 37 yıl sonra dönüş yaptığı müzikteki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 

“Zamansız” albümü ve “ Hayat Herkese Aynı” isimli single çalışmasının ardından sevenlerini fazla bekletmeyen Yücesoy, bu defa “Hani Ben...” isimli yeni teklisi ile karşınızda.

Aşkta duvarları yıkan bu şarkı, sevgiliye açıklarını ve yaralarını saklamadan seslenen bir kadının çığlığı. İlişkilerdeki samimiyeti sorgulayan şarkının sözü ve müziği Yücesoy’un önceki çalışmalarında da yol arkadaşlığı yaptığı Sadettin Dayıoğlu’na ait. Şarkının düzenlemesinde Feryin Kaya ve Burak Irmak imzası bulunmakta. Blue-Kit stüdyolarında kaydedilen şarkının video klibi ise son zamanlarda çektiği kliplerle adından çok söz ettiren Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde çekildi. Ossi Müzik etiketiyle ve Hakan Eren prodüktörlüğünde yayınlanan single’ın kartonet tasarımı Galip Aksular’ın imzasını taşıyor. Işıl Yücesoy, single’ın imaj fotoğrafları için Eren Yiğit’in objektifine poz verdi.  


Son dönemde seslendirdiği şarkılarla müzikteki başarısını yeniden kanıtlayan Işıl Yücesoy, yeni çalışması ile sevenlerinin gönlünde bir kez daha yerini almayı başarıyor.