ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYOR

1 Ağustos tarihinde paylaştığı ''Ela Gözlüm'' isimli single çalışması sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran  DJ Ural, çekilen klibinde de yakışıklılığından dolayı göz doldurdu. DJ Ural, Yunanistan'ın başkenti Atina'da dünyaya gelen şarkıcı,İsmail YK ile birlikte Yusuf Güney, Yurtseven Kardeşler,  Grup Kolpa, Babutsa,   Coşkun Sabah  ve Çağlayan Topaloğlu gibi pek çok ünlü sanatçıyla da çalışmıştır.

BU FİLM KAÇMAZ

Yönetmenliğini Mehmet Tanrısever'in yaptığı Dünya Film Festivallerinden 73 ödül alan ve 6 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak olan "Bozkır Kuşlara Bak Kuşlara" filminin basın gösterimi, Levent'teki bir sinema salonunda gerçekleştirildi. Film hakkında konuşan Tanrısever, "Gerçek yaşanmış bir öyküdür, zannedersem iki film de Guinness Rekorlar Kitabına girecek. Dünyadaki 100 eser içerisinde ilk 30'a gireceğini ümit ediyorum. 100 ödül olduğu zaman ilk 30'a girme durumu oluyor" dedi.

AYLAN BEBEK FİLMİ GELİYOR

Suriye'deki iç savaştan kaçan ailenin Yunanistan'a geçmeye çalışırken bindiği botun batması sonucu cansız bedeni Bodrum'da kıyıya vuran 3 yaşındaki çocukları Aylan'ın yaşadıkları beyaz perdeye aktarılıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da rol aldığı ‘Aylan Bebek’isimli sinema filminin çekimleri sona erdi.Ömer Sarıkaya’nın yönetmenliğini yaptığı filmde Wilma Elles, Cesur Yürek filminin oyuncusu Mike Mitcell'in, Hürriyet Gazetesi Yazarı Hande Fırat, gazeteci Talat Atilla, Kadir Süleyman, Ali Sabri Belaid, Aydan Çakır, Dursun Hazerov, Gonca Yeşil, Mustafa Ayhan, Eymen Kaya,irfan yıldırımçakar, İbrahim Kurt gibi yerli oyuncuları ile Hollywood yıldızları yer aldı. 

EKİP GÖNLÜNCE EĞLENDİ

Ankara ve İstanbul’da gerçekleşen çekimlerini tamamlayan “Aşk Tesadüfleri Sever 2” ekibi, setin bitişini 4 Eylül Çarşamba akşamı Beykoz Kundura’da bir partiyle kutladı! Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın birlikte üstlendiği, başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı filmin set sonu partisinde, oyuncular ve film ekibi doyasıya eğlendi.

KENDİME GÜVENİYORUM

Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını yeniden yorumlamasıyla pek çok kişinin eleştirisine maruz kalan Ivana Sert, Türkiye'yi temsil etmek istiyor.  Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını seslendirdiği için eleştirilen Sert, sesine ve kendisine çok güvendiğini söyledi.Türkiye için bir şeyler yapmak istediğini söyleyen Sert,  ''Avrupa'da yaşayan Türk kardeşlerimden davet alıyorum. Yakında turneye çıkacağım’diyor.

ŞEKER TADINDA FİLM

Türk Sineması’nın sevilen yönetmenlerinden Esat Şekeroğlu,yeni sinema filmini çekmek için kolları sıvadı. Önümüzdeki günlerde çekimine başlanacak olan’Güneş Nerede’isimli sinema filmi için oyuncu kadrosunu tamamlayan Şekeroğu,filmin gişe rekorları kıracağını iddia ediyor.

BU KEZ PİŞMAN DEĞİLİM

Aşk şarkılarının başarılı yorumcusu Öz “Bestecisinden” adlı albümüyle müzik dünyasında yine farklı bir hava estirmeyi başardı. Cengiz Kurdoğlu’nun yıllar önce okuduğu ve bestesi kendisine ait olan dillerden düşmeyen “Farketmez artık” adlı şarkıyıda yeniden yorumlayan Nurdoğan Öz, müzikseverlerin ilgisinden hayli memnun olduğunu söylüyor.Kısa bir süre önce “Farketmez artık” şarkısına klip çeken ve büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı, şimdide “Pişman değilim” adlı şarkısına klip çekmek için kolları sıvadı.

İŞTE FİRARİ

Müzik dünyasına yeni bir isim merhaba demeye hazırlanıyor. Kendine has yorumuyla dinleyenlerini kendinden geçiren arabesk Rock sanatçısı Firari,’Gecenin Üçü’isimli teklisiyle müzik severlerin karşısına çıkacak. Akademi Müzik etiketiyle müzik dünyasındaki yerini alacak olan albümün yönetmenliğini Samet Akkuş yaptı.

ANASININ KUZUSU MİNİK ADA

Yeni sezonda yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan reality programlarının vazgeçilmezi TV dünyasının ünlü sunucularından Ebru Gediz,kızı  minik Ada ile tatil yapıyor. Minik ada tatlılığı ile tatilcilerin ilgi odağı oldu.

MÜZİĞİN DAHİ KIZI 

Kendi adını taşıyan müzik firmasından yeni çalışması “Çıkışta Bekle” isimli şarkısıyla buluşan Duru Kurt, her zamanki iddiasıyla başarıya koşuyor. Söz ve müziği Duru Kurt imzası taşıyan “Çıkışta Bekle” isimli şarkının aranjörlüğü de başarılı sanatçının imzasını taşıyor. Kendi yaptığı müziklere yine kendi söz yazması ve aranjesini yapıp yorumlamasını bir bütünlük olarak gördüğünü ifade eden müziğin dahi kızı Duru Kurt, güzel olan her şeyin sunulmasında bir ekip ve ekip ruhu şart vurgusu yaptı. 

SÜPER DİLEK

Müzik dünyasının kadife sesli sanatçısı Dilek Şimşek,başarıya doymak nedir bilmiyor.Geçtiğimiz aylarda ‘Hancı Sarhoş’ klibiyle yine hedefi 12’den vuran güzel sanatçı,şimdi de yeni şarkısı için stüdyoya girmeye hazırlanıyor.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ

BEYAZ TV’nin gündüz kuşağının sevilen yapımları arasında bulunan Söylemezsem Olmaz tüm gaz devam ediyor. Sunuculuğunu Ece Erken yorumculuğunu ise Bircan Bali’nin yaptığı program’da magazin dünyasının önemli konuları ele alınıyor.

KİMSİN

''

DMC müzik etiketiyle yayınladığı ilk single  çalışması “Kimsin” ile müzikseverlerle buluşan Boztaş, bir dönem reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı oynayan  Meryem Uzerli’ye benzerliği ile herkesi şaşırtıyor