DİLEK KÖROĞLU

Uludağ’da düzenlenen Bilyoner Winterfest 2018 kapsamında sahneye çıkan Murat Dalkılıç, üniversiteli gençlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahnede hem eğlenen hem eğlendiren ünlü popçu, konser öncesi de kayak yaparak beyaz karların tadını çıkardı.

Uludağ’ın yüksek enerjili eğlence maratonunda sona gelindi. Üç etaplık Bilyoner Winterfest 2018’in ilk ayağı 31 Ocak-4 Şubat, ikinci ayağı 4-8 Şubat günlerinde gerçekleşmişti. 11-15 Şubat günleri arasında planlanan üçüncü etabın en ses getiren konserlerinden birine Murat Dalkılıç imza attı. 12 Şubat Pazartesi akşamı sahneye çıkan başarılı popçu, büyük çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu festival katılımcılarına eğlenceli bir gece yaşattı.

TARKAN ŞARKISINDA COŞKU ZİRVEYE ÇIKTI

Bilyoner Winterfest 2018 için özel bir repertuvar hazırlayan Murat Dalkılıç, hem kendi şarkılarını hem de pop müziğe damga vurmuş hit parçaları seslendirdi. Tarkan’ın “Ay” şarkısını da söyleyen Dalkılıç, eğlenceli yorumuyla alandaki coşkuyu zirveye taşıdı, büyük alkış aldı. Yaklaşık 4 saat sahnede kalan Murat Dalkılıç’a seslendirdiği tüm şarkılarda sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnede çok eğlenen ünlü popçu, konserden önce de keyifli saatler geçirdi. Arkadaşlarıyla beraber kayak yapan Dalkılıç, bembeyaz karların tadını çıkardı.