Genç ve başarılı iş insanı Uğur Akkuş, Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Sharjah eyaleti Emiri H.H. Sheikh Faisal bin Sultan bin Salem Al Qassimi ile dev bir yatırım anlaşması imzaladı. Anlaşma sayesinde Türk ekonomisine beş yüz milyon dolarlık girdi sağlanacak. 

Genç yaşta iş dünyasında basamakları hızla tırmanan başarılı iş insanı Uğur Akkuş, Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Sharjah eyaleti Emiri H.H. Sheikh Faisal bin Sultan bin Salem Al Qassimi ile dev bir yatırım anlaşmasına imza attı. İmza töreni Sharjah Emirlik Sarayı’nda gerçekleştirildi. İmza töreninde Sharjah eyaleti Emiri H.H. Sheikh Faisal bin Sultan bin Salem Al Qassimi adına üç oğlu, Prens H.H. Sheikh Saoud bin Faisal bin Sultan Al Qassimi, Prens H.H. Sheikh Khalid bin Faisal bin Sultan Al Qassimi ve Prens H.H. Sheikh Abdulla bin Faisal bin Sultan Al Qassimi hazır bulundu.

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

Uğur Akkuş, 1984 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladıktan sonra Almanya’da Essen-Duisburg Üniversitesi’ne kayıt oldu ancak eğitimine ara verip ticarete atıldı. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Kuveyt İş Konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan İş Konseyi başkan yardımcılığı, Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Ayrıca KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halan sürdüren Uğur Akkuş, iyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça biliyor. Ünlü model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ile 2019 yılında ikinci evliliğini yapan Uğur Akkuş’un ilk evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor.