HABER: HASRET DİLEK DELİER

Türk Popunun sevilen ismi Elif Karlı, ilk kez bir Karadeniz türküsü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan ‘Efil Efil’in sözü ve müziği Murat Sağır, aranjesi ise Hakan Yelbiz imzası taşıyor. 

Şarkının hikayesi ile ilgili Karlı, '‘Geçtiğimiz aylarda Serkan Kaya’yı dinlemeye gitmiştim. Beni sahneye davet ettiği zaman ‘Gesi Bağları’ türküsünü seslendirince, bana bir türkü bulacağını söyledi ve ortaya ‘Efil Efil’ çıktı. Bir de Serkan’ın kalbe dokunan o güzel sesi ile bana vokal yapması şarkıma ayrı bir renk kattı.’' diye konuştu. 

KLİBİ BATTANİYE İLE ÇEKMEK ZORUNDA KALDI!

Başarılı sanatçı, ‘Efil Efil’ şarkısına Kemal Başbuğ yönetmenliğinde Kilyos Gümüşdere’de klip çekti. Senaryo gereği kumsalda şarkı söylemek zorunda olan Karlı, sert rüzgar ve soğuk hava şartları dolayısıyla klibi battaniye ile çekmek zorunda kaldı. Çekimler sırasında zor anlar yaşayan ekip, çekimi ertelemek isteyince Elif Karlı’nın imdadına sahildeki restoranın bekçisi yetişti. Hediye edilen battaniye ile çekimi tamamlayan sanatçı, klipte Karadeniz’li yalnız bir kadını canlandırdı.