“Başarı tesadüf değildir”  sözü aslında birebir örtüşüyor Cem GÜLAÇ ile. Genç yaşta bir çok başarılı projeye imza atmış, Cem Ajans’ın  kurucusu, yöneticisi, emektarı ve mimarı…
Genç, başarılı, idealist ve reklam sektöründe öncü bir isim olma özelliğini taşıyor.
Türkiye’de  sanat camiasına bir çok örnek isim kazandırmış ve bu alanda gençlere yeni açılımlar sunarak farkındalık yaratmaya devam ediyor.
Sektör adına oluşturduğu projeler ile televizyon, basın, moda, reklam, tanıtım ve organizasyon adına iddialı yapımlar sunuyor.
Cem GÜLAÇ Magazin Gazeteciler Derneği üyesi olup basın sektöründe iddialı tanıtımlar gerçekleştiriyor.
Genç, başarılı ve şiir dolu sanatçı bir ruhtur Cem GÜLAÇ. Sanat için var olmuş bir genç yürek ile bir söyleşi hazırladık.

-Cem GÜLAÇ kimdir?
CEM GÜLAÇ 9 Agustos1979 İstanbul doğumluyum. Eğitimimi İstanbul’da tamamladım.
Sanata yatkınlığım ve merakım küçük yaşlarda başladı ve ilerleyen yaşlarda Cem Ajans ile genişledi ve büyüdü. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunuyum. Magazin Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesiyim.
-Cem Ajans ne zaman kuruldu? Cem Ajans ailesini biraz anlatabilir misiniz?

CEM AJANS FİLM YAPIM REKLAM:1995 yılında tv reklam filmleri, dizi filmler, sinema ve tv filmlerine oyuncu sağlamak, sektöre yeni yüzler kazandırmak amacıyla kuruldu.
Yapım şirketlerinin tüm oyuncu ihtiyaçlarının karşılanmasında ve yeni starlar yaratılmasında kısa zamanda büyük başarılar elde edildi. Pek çok yeni oyuncu bizlerle başladıkları bu yolda artık birer yıldız oldular.
Ajansımızın hizmet verdiği şirketler ile oyuncuları arasında tam bir menajerlik sistemi bulunmakta olup, oyuncularımızın tüm haklarını muhafaza ederken hizmet alan şirketlere de iş disiplini ve hizmet kalitesini üst düzeyde sunmaya devam etmekteyiz.
1995 yılında CEM GÜLAÇ tarafından kurulan CEM AJANS FİLM YAPIM REKLAM ORGANİZASYON LTD.ŞTİ 20 yıldan beri faaliyet göstermektedir. Genç ve dinamik ekip anlayışı ile hareket eder.
Bu başarı sizce nasıl oluştu?
Küçük tanıtımların dev organizasyonlarına dönüştüğü iş hayatımızda değişmeyen tek şey ilk günlerdeki hevesimiz ve heyecanımız…
Günümüzde yalnızca model ajansı olarak değil her tür tanıtım organizasyonu, moda show u, defile, basın tanıtımı ve fotoğraf prodüksiyonu gibi pek çok faaliyetlerin gerçekleştirildiği profesyonel bir şirket haline geldik. Bulunduğumuz bu noktayı yılların deneyimini ve yapılan çalışmaların bize kazandırdığı ödül olarak görüyoruz.
Bugüne dek tekstilden modaya, gıdadan turizme, kozmetik’ten eğlence sektörüne kadar pek çok firmayla başarılı çalışmalar yaptık ve her geçen gün genişleyen portföyümüzle çok daha büyük, çok daha farklı çalışmalara imza atmak.
Yakın tarihte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebiyle İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde Cem Ajans,  Ünlü Modacı Muammer Ketenci’nin kareografisi ve Öğrencisi Ferit AKGÜL ‘ün tasarımı ile sosyal içerikli başarılı bir defile gerçekleşti.
Kadın ruhunun güzelliğini Leoparın asaleti ile yansıtıldığı defile günü ünlü manken Tuğba Özay şarkıları ile eşlik etti. Birçok başarılı model de podyumda yer aldı.
“Dişi Leopar” defilesi, Leoparın çekici gizemli, savaşçı, sadakatli ve yeri geldiğinde dişi bir leoparın ailesini koruma içgüdüsünün yansıtıldığı bir konseptti. Doğada şiddete yer olmadığı şıklığa yer olduğu mesajı verildi. Kadın Dayanışma Dernekleri de katkıda bulundular.
Buradan tüm bayanlarımızın tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum…
Sizin ajans bakış açınız çok  farklı… Belki de başarının sırrı burada gizli.
Günümüzün klasik model ajansı anlayışının tamamen dışında; proje geliştirme & pazarlama ekibi, basın tanıtımı, manken, fotomodel, dansçı, animatör, sunucu, tanıtım hostesi, makyöz, kuaför, fotoğraf sanatçısı, dublaj sanatçısı, sanat yönetmeni, teknik ekip gibi detayları bünyesinde bulunduran büyük bir aileyiz ve her geçen gün daha da genişleyen bir ekiple devam etmek için çalışıyorum.
Cem Ajans Entertainment bir yetenek ve kariyer yönetimi ajansı, menajerlik, yapım ve organizasyon şirketidir.
Yeni yetenekler KEŞFEDER.
Cem Ajans seçimleri ve tercihleri hangi yolda gerçekleşir?

Cem Ajans çeşitli alanlarda potansiyel yetenek adayları seçer, uluslararası standartlarda yetiştirir.
Cem Ajans yeteneklerin doğru değerlendirilmesinin yanı sıra, farklı alanlardaki yeteneklerinin de keşfi, geliştirilmesi, tanımı, sunumu ve satışını tasarlayarak birden fazla alanlarda kariyer olanakları sunar.
Sanat, eğlence, medya ve spor dünyasına yeni yetenekler kazandırır.
Yetenekleri YÖNETİR.
Cem GÜLAÇ birçok dizide rol aldınız. Önümüzdeki günlerde yeni projeleriniz var mı?

Çeşitli projeler geliyor elbette, değerlendirmeler ve görüşmeler devam ediyor…
Şair kimliğiniz çok başarılı “yürekten okuyor” adeta mısraları dile getirirken yaşıyorsunuz, hissediyorsunuz ve hissettiriyorsunuz. Biraz bahseder misiniz?
Duygusal bir insanım ve şiir hayatımda çok önemli.  Hissederek okuyorum çünkü her bir satır anlam yüklüdür, farklı his dünyasına götürür...başka bir his dünyasıdır çünkü…
İlerleyen günlerde şiir ile ilgili projeleriniz var mı?

Olacak elbette, birçok ustayı ve büyüğümü de örnek alarak ilerliyorum bu yolda. Ama yakın bir tarihte düşünmüş olduğum bir proje var aslında…
Genç yeteneklere ve okurlarımıza tavsiyeleriniz nedir?
Öncelikle ajans tercihlerinizi doğru değerlendirsinler, araştırma yapılsın, sonrasında emek ve özveri çok önemlidir. Kişisel gelişim ve eğitim çok önemlidir. Bu anlamda sürekli yeniliğe açık olsunlar…
Önce Vatan Gazetesi okurlarına sevgilerimi sunuyor ve bu yolda yürümek isteyen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum…

Derleyen: Hülya Sancaklı