İSTANBUL - Kadın ve çocuklara yardımcı olmak adına başkanlığını Şenay Dağlı hanımefendinin gerçekleştirdiği Altın Kalpler Gönüllü Yardım Platformu, yeni sezona muhteşem bir açılış yaptı. 

Önceki gün Florya Atatürk Köşkü’nde Altın Kalpler Gönüllü Yardım Platformu Başkanı Şenay Dağlı, basına ve birbirinden değerli platform üyelerini bir araya getirdi. Yeni sezonda çok güzel yardım işleri yapacaklarını ileten muhteşem kadınlar öğle yemeğinin ardından kışa merhaba pastasını kesti. 

“Kışa merhaba diyoruz”

Tarafıma günün anlam ve önemi hakkında bilgi veren Altın Kalpler Gönüllü Yardım Platformu Başkanı değerli Şenay Dağlı, Sevgili Funda’cığım, “Bizler Altın Kalpler Gönüllü Yardım Platformu olarak kendi başına bir kuruluş olarak bir yola çıkmıştık. Grubumuz Ankara Ve İstanbul'da çığ gibi büyüdü. Bizler ne derneğiz ne vakıf ne de bir kurum kuruluşa bağlıyız. Dolayısıyla kendi imkanlarımızla etkinlikler yaparak çok yerlere yardım götürüyoruz. Bir nevi Joker görevi görüyoruz diyebilirim. Olmadık anda öyle yardımlar yapıp elimizdekileri kanalize ediyoruz. Bugün de İstanbul Altın Kalpler’in sezon açılışını, büyük bir yemek partisiyle “kışa merhaba” diyerek kutladık. Herkes çok hoş, çok samimi bir o kadar da mütevazi. Öyle güzel enerjimiz var ki bu sene resmileşme yolunda giderek Altın Kalpler Gönüllü Yardım Platformu olduk. İnşallah daha farklı ve umut olacak projeler yapacağız. Bugün gelecek zamanlardaki aldığımız kararlar sürpriz olsun diyorum fakat yeni sezonda müthiş yardımlarla geliyoruz diye müjde verebilirim. Tüm okurlarınız ve sizler bizimle olmaya devam edin sevgiler" dedi. 

Organizasyonun ev sahiplerinden biricik hemşerim çok sevdiğim sayın Esin Yağmurdereli hanımefendi; "Hoş geldin Funda’cığım. Bugün Altın Kalpler üyelerimizle birlikte bir basın lansımanı yaptık ve değerli arkadaşlarımla bir araya geldik. Amacımız ekimin sonuna doğru yine bir projemiz var onun için hem moral toplamak hem de izleyeceğimiz yol haritasına bakmak oldu. Güzel bir yemekle de taçlandırmış olduk" diyerek ekledi; 

"Ekim’de muhteşem projeyle geliyoruz"

“Sığınma evleri için topladığımız bu yardımlarımızı yine de gerçekleştireceğiz.” diyen Esin Yağmurdereli hanımefendi; “Tek hedefimiz yardım, yardım, yardım Funda’cığım. Bekli de bu sefer yapacağımız yardım yine şehit aileleri için olabilir…” bilgisini iletti. 

Altın Kalpler Gönüllü Yardım Platformundayız. Başkan Şenay Dağlı Hanımefendi, biricik hemşerim çok  Esin Yağmurdereli hanımefendi, Elif Girgin, Nuran Bolay, ben Funda Akosman Erman, Türkay Helvacıoğlu, Türkan Sezer, Hülya Sevgili, Paris Efe, Neşe Evsizler gibi birçok tanıdığım arkadaşlarımın bulunduğu bu güzel etkinlikte sezon açılışında yapılacak yardımların müjdeleri konuşuldu.

Altın Kalpler Gönüllü Yardım Platformundayız. Başkan Şenay Dağlı Hanımefendi ve biricik hemşerim çok sevdiğim sayın Esin Yağmurdereli hanımefendinin çok anlamlı davetindeydik. Serpil'imizi anıyoruz. Can dostumuz Cavidan Özişçi ve Asuman Erdem de bu özel günde bizlerle birlikteydi. Fotoğraflarımızı Önce Vatan Gazetemizin muhabiri Elif Günay çekti. Ve bizler bu sezon açılışında tüm güzel hanımlarla beraber muhteşem bir gün geçirdik. Kadınlar bir çiçektir ve girdiği her yeri çiçeklendirir. 

Asuman Dost, Hilal Kaymaz, Paris Efe, Arzu Lara, Elsem Sul Yazgun, Duygu Kuğu, Elif Girgin, Şenay Dağlı, Esin Yağmurdereli, ben Funda Akosman Erman, Nuran Bolat, Türkay Helvacıoğlu, Nilgün Erdem, Leyla Sevgili, Neşe Evsizler, Cavidan Özişçi ve Asuman Erdem ve bir çok hanımefendinin katıldığı organizasyon muhteşem oldu.