Oyunculuk beni rehabilite ediyor

“Hercai” dizisinde canlandırdığı ‘Rıza Demir’ rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Gökhan Yavuz, mesleğine olan tutkusunu anlattı: “Oyunculuk benim için hem ruhen, hem de fiziken şifa kaynağı.”

İzlenme rekorları kıran “Hercai” dizisinde canlandırdığı ‘Rıza Demir’ rolüyle büyük beğeni toplayan Gökhan Yavuz, son dönemin en dikkat çeken oyuncularından. Etkileyici performansıyla yapımcılardan teklif üstüne teklif alan Yavuz, bu başarının temelinde oyunculuğa duyduğu tutkunun yer aldığını belirtti.

REHABİLİTASYON NİTELİĞİNDE

Gökhan Yavuz, oyunculuğun kendisi için “şifa” niteliğinde olduğunu söyledi: “Daha ilkokula bile başlamamışken, beni karateye yazdırdı canım babam. Yeşil Ilgaz Spor Kulübü’nde başladı spor hayatım. Yol ayrımında oyuncu olmayı seçtim. Oyunculuk benim için hem ruhen, hem de fiziken şifa gibi, rehabilitasyon niteliğinde.”

Fenomen Tiktokçudan yeni şarkı 'İhanetini Doldurdum' 

"Aslında" ve "Bilmem" gibi ortak çalışmalarıyla milyonlarca dinleyici kitlesine ulaşan Reşit Kemal ve Lust yeni bir işbirliğine imza atıyor. Kemal, "İhanetini Doldurdum" isimli yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu... 

Yeni şarkısında ihanetin ve ayrılığın verdiği acıyı anlatan sevilen Hiphopçı Reşit Kemal, kurduğu Batıgang ekibi ile de genç isimlere prodüktörlük yaparak müzik yolculuklarında destek oluyor. Müziğe 9 yaşında başlayan Reşit Kemal, Tiktok'çuların en çok aranan ismi ve tüm şarkıları viral listesinde yerini alıyor. Sözleri ve aranjesi Reşit Kemal'e ait olan 'İhanetini Doldurdum' isimli şarkı WOVİE müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

Onur Seyit Yaran’ın ödül sevinci

Best model oyuncu Onur Seyit Yaran, “Öğrencilere Sorduk Proje Ödülleri”ne damgasını vurdu. “Kardeşlerim” dizisiyle beğeni toplayan genç yıldız, “en iyi yardımcı erkek oyuncu” kategorisinde rekor oyla ödülü kucakladı.

Öğrencilere Sorduk Proje Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’nin en başarılı yıldızlarının yarıştığı organizasyona damgasını vuran, genç oyuncu Onur Seyit Yaran oldu. Yaran, “en iyi yardımcı erkek oyuncu” kategorisinde rekor oyla ödülü kucakladı.

ÖDÜLÜ TESLİM EDİLDİ

“Kardeşlerim” dizisinde ‘Doruk’ karakterini canlandıran ve performansıyla büyük beğeni toplayan Onur Seyit Yaran’a ödülü geçtiğimiz gün teslim edildi. Genç yetenek ödülüyle fotoğrafını sosyal medya hesaplarında paylaşarak mutluluğunu dile getirdi ve oy verenlere teşekkür etti: “Öğrencilere Sorduk Proje Ödülleri kapsamında oy veren ve bu ödülü bana layık gören herkese çok teşekkürler. Sizin sayenizde gelen ödüller beni daha çok mutlu ediyor, nicelerine, teşekkürler.”