FİLM GALASINA GÜZEL DAMGALAR

“Dert Bende” isimli komedi tarzındaki sinema filminin gala gösterimi Özdilek AVM’ de yapıldı. Baş rollerini Ümit Kantarcılar, Jessica May ve Onur Dilber’in paylaştığı komedi filminin gala gecesine ilgi yoğun oldu. Sevilen oyuncular Nurdan Paksoy ve Kübra Kılınçkaya geceye birlikte katılırken tüm dikkatleri de üzerilerinde topladılar. Geceye tasarımı Cengiz Abazoğlu imzası taşıyan kıyafetiyle katılan Nurdan Paksoy ve giyim tarzında kendine özgü çizgisiyle Kübra Kılınçkaya tüm bakışların odak noktası oldular

BAŞARIYA DOYMUYOR

Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren genç ressam Sevinç Sürer yaptığı tablolarla bir çok başarılara imza atıyor. Gerek yurt içi, gerekse de yurt dışındaki bir çok sergiye katılan ve başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken genç ressam Sevinç Sürer en büyük hayalinin Türk tablolarını dünyaya tanıtmak olduğunu açıkladı.

ÜNLÜLERİN YENİ MEKANI 

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan “bir tatlı huzur”un alındığı Kalamış, çok daha yeni bir mekana ev sahipliği yapmaya başladı.Yonca Evcimik tarafından sanat danışmanlığı yapılan Kalamış Performans Sahnesi, basın ve sanat camiasının en popüler mekanı olmaya başladı.Geçtiğimiz günler içerisinde de Kalamış Performans Sahnesi; Serhat Hacıpaşalıoğlu ile birlikte , Zeyno Günenç, Neslihan Yeldan, Akasya Aslı Türkmen, Elif Karlı, Yasemin Şefik, Uğurkan Erez ve İpek Durukal’ı ağırladı

HOLLYWOOD’DA BERNA TÜRKKAN RÜZGARI

Türkiye'de sinema ve dizi sektöründe aldığı ödüllerle 16 yıldır başarılı bir çizgi çizen Berna Türkkan, Hollywood'da da başarıdan başarıya koşuyor.Berna Türkkan Casting BTC isimli menajerlik ve yapım şirketinin şubesini Hollywood'da da açan Türkkan, bir Türk kadını olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Bir süredir Amerika'da olan ünlü menajer, sinema sektörünün kalbinin attığı Hollywood'da uzun metrajlı sinema filmi yapımcılığı yapmaya hazırlanıyor.

USTAYA ÖDÜL

Ülkemizin saygıdeğer sanatçısı Zafer Ergin, TÜRYAK tarafından düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından katılım sağlanan “Phronesis; Yaşam Ustalığı.” Kongresi kapsamındaki ödül töreninde “Örnek Kıdemli Vatandaş” ödülüne layık görüldü. Ergin, dünyanın ve Türkiye’nin farklı yerlerinden meslek hayatında başarılı, sosyal faaliyetlerde öncü ve lider, hayata bağlılığı ve yaşam sevincini sürdüren, toplumun takdir ve sevgisini kazanarak örnek kişilik sergileyenler arasında dünya çapında seçilen sanatçı olarak 31 Örnek Kıdemli Vatandaş arasında girdi.

TÜRKİYE'NİN TİNA TURNER'I ESTİ GEÇTİ

Pop Rock müziğinin sevilen yorumcusu Gizem Saatçi, kulvarındaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Sahnedeki konsantresi ve eserlere kattığı yorumuyla hayranları tarafından Türkiye'nin Tina Turner’ı olarak nitelendirilen Gizem Saatçi, yaptığı müziğini kendisini rahatlattığı ve yaşam felsefesi olduğu için tercih ettiği ifadesinde bulundu. Ülkemizin en eski Türkçe rock tarzının temsilcilerinden olan Whiskey grubunun, 40.yılını kutlamak amacıyla düzenlenen gecede konuk sanatçı olarak sahne alan Gizem Saatçi, sahnede geceye derin bir imza attı. 

STAR YAĞMURU

Anadolu yakasında ilk kez sahne alan usta yorumcu Tunç Öz, yakın dostları Ayla Çelik ve Kuşum Aydın'ın dinlemeye gelmesiyle büyük moral buldu. Televizyon ekranlarında yaptığı programlarla birçok şarkıcının yolunu açan ve destek olan Kuşum Aydın ve yaptığı eserlere kattığı yorumla büyük çıkış yakalayan ve birçok isme şarkılarıyla destek olan Ayla Çelik bu kez Tunç Öz sahnesinde sanatçıya destek oldular. 

YEŞİLÇAM ŞARKILARI

Nostaljik sesi ve şarkıları ile Türk pop müziğine yeni bir soluk getiren başarılı sanatçı Caroline Yılmaz, popüler 5 Yeşilçam şarkısına tekrar hayat verdi. Prodüktörlüğünü ünlü müzisyen Cihan Okan'ın yaptığı proje, Caroline Yılmaz'ın youtube kanalından akustik videolar ile yayınlanacak. 

MERVE İLÇİ'DEN YENİ SİNGLE


Merve İlçi, sözü Seda Akay'a müziği Niran Ünsal'a düzenlemesi Serdar Aydın & Sercan Taşbaş'a ait olan Farzet adlı yeni teklisini müzik sevenlerin beğenisine sundu. Sarkının video klibi ise osman Ozad yönetmenliğinde çekildi.  Yıllar önce Ünlü sanatçı Niran Ünsal'ın da seslendirdiği şarkıyı coverlayan genç muzisyen Niran Ünsaldan sonra sarkıyı tekrar seslendirmek benim icin büyük gurur diyerek Farzet benim uğurum olacak dedi.

KOSOVA’NIN LEYDİ GAGA’SI İSTANBUL’DA

Geçtiğimiz haftalarda  Nişantaşı’nda altın peçesiyle ve farklı tarzı ile ilgi çeken Kosova’nın  ‘Lady Gaga’sı olarak bilinen şarkıcı Asya Gashi Balkanlar, Türkiye ve Avrupa  ülkelerinde eşzamanlı çıkan “Baby Baby “ şarkısının  tanıtım fotoğrafları için Selim Akar’ın objektifine poz verdi.NBA yıldızı Tu Holloway ve Amerikalı rapçi Young M.A. ile aşk yaşamasıyla adını duyurulan ünlü şarkıcı bu sefer peçesiz yüzünün net gözüktüğü  fotoğraflarıyla gizemli görüntüsünden kurtularak  iddiasını ortaya koydu.

DİZİDEN AYRILDI

Kadın dizisi, dün akşam 65'inci bölümüyle üçüncü sezona başladı. 66'ncı bölüm fragmanı yayınlanan dizide hayatını kaybederek diziye veda eden isim "Hatice" karakterini oynayan Bennu Yıldırımlar oldu.

AVŞAR’A ŞARKI YAPTI

Bugüne kadar yazdığı eserleriyle müzik dünyasında isminden sıkça söz ettirmesini başaran Tahir Babar,şimdi’de hemşehrisi Hülya Avşar’a şarkı yaptı. Iğdırlı olan bestekar Babar,Hülya Avşar’ın  çok başarlıl bir sanatçı olduğunu belirterek, ‘Ardahan’a yaptırdığı okuldan tutun,birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alab biri.Ona olan hayranlığımı da şarkıya döktüm’dedi.

GRUBA ELMİRA ADINI VERDİLER

Mezdeke grubunun yaratıcıları Elmira adını verdikleri yeni grupla dans pistlerine geri döndü.

Oriental dans tarihine damga vuran Mezdeke grubu Elmira adıyla geri döndü. Mezdeke efsanesinin de yaratıcısı olan dans eğitmeni Fatoş Çinkitaş’ın yeniden hayata geçirdiği grup, ilk kez 5 Ekim akşamı Günay’da Bülent Ersoy'un sahnesinde seyirci karşısına çıktı.Eski grubun üyelerinden Dilek Maltepe, kuruluşuna öncülük ettiği Elmira’nın 3 genç dansçısının eğitimini de üstlendi.