Sevgili okuyucu dostlarım Hepinizi canı gönülden kucaklıyorum. Yılın son aylarını yaşıyoruz hepimiz yeni yıldan beklentiler içerisindeyiz. Hepimizin farklı umutları dilekleri var Ama biliyorum ki hepimizin dileği de hemen hemen aynı Ülkemiz için birlik beraberliğin bozulmadığı dirliğimizin bozulmadığı Bir dünya barış içerisinde Ahlakı değerlerimizin yitirilmediği bir Yaşam diliyoruz.
Son Günlerde Çocuk istismarların devamının kesilmediği kadına şiddetin çok fazla artığı haberleri yazılı basından ve görsel basından takip ediyoruz.
Usta Gazeteciler haber stratejilerine ince ayrıntısına kadar gerekli paylaşımlar yaparken bazı gereksiz magazin gazetecileri de x kanal da x sunucu olarak gösterilen kişilerin fiziksel görüntülerini haber yapmaktan kaçınmıyorlar.
Sevgili dostlarım soruyorum size magazin haberciliği bu mu olur kişilerin yaptıkları başarılar sanatını halkı için icra edenlere ayıp değil mi? Bu kadar yaşanılması önemli konular var iken bunlar nasıl olur diye halkın meydanına haber diye taşınır.
Umarım yetkililer magazin haberciliğini süzgeçten geçirerek önemli bir çalışma içerisine gireriz.
Herkese selamlar saygılar.