Sol bekte yılların sağ bek oyuncusu Dirar, stoper de yılların orta sahası Jailson, sağ bekte orta saha oyuncusu Ozan.. Gerçek mevkilerde olmamasına rağmen üç oyuncu diğer takım arkadaşları gibi son dakikaya kadar mücadelelerini sürdürürerek üzerine düşenleri yaptılar. Geçen hafta Gazişehir karşısında şov yapan Fenerbahçe'nin Başakşehir karşısında ki mücadelesi merak konusuydu. Maçın genelinde iyi mücadele eden iki takım vardı. Mücadeleyi daha çok isteyen daha çok mücadele eden Fenerbahçe kazandı. 

Geldiği günden itibaren mücadelesiyle, attığı gollerle, saha içerisindeki yardımlaşmalarıyla Vedat Muriqi herkesin taktirini kazandı. İnanıyorum ki bu sezon galibiyetlerin çoğunda Muriqi'n adını bolca duyacağız. Tek tek isim saymak yerine, sahadaki tüm oyuncuların ellerinden geleni yapması  galibiyeti getirdi. Kısaca hem oynanan futbol hem alınan sonuçlar Fenerbahçe camiası adına mutluluk verici.

Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala sol bek, stoper ve orta saha transferleri bitirmek için Fenerbahçe yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. Umarım siz bu yazıyı okurken en azından bir iki transfer açıklanmış olur.