İSTANBUL / ZAMBAK KARABAY

LV Sanat Art Galery, konusunda usta ve genç sanatçıların Karma Resim Sergisi “The Wınter Sun”ın açılışını 11 Aralık 2018 Salı günü kalabalık sanatsever davetli topluluğunun izlenimine sundu. 

Sanata gönül vermiş sanatsever topluluğu ile açılan sergi, her türlü malzemeyle farklı kompozisyon ve yaklaşımlarıyla duygularını kağıt ve tuvale yansıtan, her biri kendi alanında uzmanlaşmış genç sanatçıları aynı çatı altında topluyor. 

Türkiye’nin hemen her bölgesinden sanata gönül vermiş 32 sanatçının kendine özgü tekniğiyle sarmalanmış onca emeğin ve tutkunun aktığı sürprizlerle dolu özgür eserleri görülmeye değer.

Sergide Eserleri Olan Sanatçılar

Afshın Alvandpour, Ayşe Yörük, Adnan Çoker, Başak Korkut, Buket Revahlılar, Çağla Karpınar Gültekin, Derya Akbay, Didem Eren, Emel Tavukçu, Ergin İnan, Farnaz Ghafouri, Filiz Kalafat, Fulya Arseven, Furkan Sinan Durgun, Hanife Kurt, İklima Gülap, Merve Topçu, Mürvet Tek Kalın, Mustafa Uzunay, Nazmiye Mutafoğlu, Nur Evrensel, Özlem Yıldırımtürk, Ömer Yiğit Aral, Saliha Karaer Yücel, Semih Karasu, Serpil Altop, Sevil Jafari, Songül Özdemir Yılmaz, Süleyman Saim Tekcan, Tanju Demirci, Umut Sungur, Yasemin Ataker

Çok sayıda farklı konudaki eserlerin sergisi, 25 Aralık 2018 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.