MUĞLA - Bodrum'da geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Senar'ın doktoru Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Gamze Cengiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün yapılan cerrahi işlemin ardından Senar'ın durumunun daha iyi olduğunu söyledi. Cerrahi işlemin ardından ilaç tedavisine başlandığını ifade eden Cengiz, "Şu anda yemesi, beslenmesi genel durumu iyi. Hafif bir ateşi var. Tansiyonunu toparlayıncaya kadar tutacağız" dedi.

Senar'ın hayati tehlikesinin az da olsa bulunduğunu kaydeden Cengiz, "Tansiyonunun düşük olmasından dolayı az da olsa bir risk var. Ama yine de genel durumu iyi" diye konuştu.

Sanatçının kızı Feraye Işıl ise annesinin sırtındaki enfeksiyonun tedavi edildiğini ve antibiyotik tedavisi uygulandığını söyledi. Senar'ın durumunun düne göre biraz daha iyi olduğunu belirten Işıl, "Yaşına göre tansiyonu zaten düşük. Bugün de hastanede kalacağız. Akşam üzeri taburcu olmayı bekliyoruz" dedi.