METİN DURMAZ/MANİSA - Ziyarete Karaköse'nin yanı sıra Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Kırsal Turizm Derneği Başkanı Nedim Zurnacı ile temsili Hafsa Sultan Dilara Aras, temsili nedime ve şehzadeler de katıldı. Temsili Hafsa Sultan Dilara Aras, Başkan Vekili Sezai Gürcan’a çiçek takdim etti. Turizm Haftası dolayısıyla ziyaret turlarına başladıklarını belirten Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, özellikle 473. Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nde kendilerine verilen destek için Başkan Vekili Sezai Gürcan nezninde Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Karaköse, “Bu hafta Manisa’da Turizm Haftası’nı kutlayacağız. Bu kapsamda Manisa Belediyesi’ni ziyaret etmek istedik. Sayın Başkan Vekili Sezai Bey’e bizleri makamında ağırladığı için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün turizme konu olan çalışmalarda Manisa’ya, turizm sektörüne ve İl Kültür Müdürlüğü’ne verdikleri destek için teşekkür eden Karaköse, “Değerli Belediye Başkanımız her zaman bizlere destek oluyorlar. Manisa’ya büyük katkı sağlıyorlar. İnşallah Manisa var olduğu sürece bu destekler devam eder.” diye konuştu.

BELEDİYEDEN TURİZME TAM DESTEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Sezai Gürcan da Manisa Belediyesi’nin kent turizminin gelişmesi yönünde her türlü desteği verdiğini belirterek, “Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Bildiğiniz üzere Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, Manisa’ya ve turizme her zaman katkı sağlamaktadır. Elbette bu destekler artarak devam edecektir. Sizler de Manisa tarihini yaşatmaya çalışan müdürlüğümüz olarak kentimize güzel hizmetlerde bulunuyorsunuz. Başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim.” diye konuştu.