İSTANBUL

Yönetmenliğini Mert Baykal'ın yaptığı, başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz'un paylaştığı "Kardeşim Benim" filminin galası yapıldı.

Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galaya katılan oyuncu Burak Özçivit, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekip olarak güzel bir çalışma çıkardıklarına inandıklarını belirterek, "Bu film Murat Boz ile bana göre yazıldı. Sonra diğer arkadaşlarımız bize katıldı, senaristimizle sımsıcak bir iş çıkardık" dedi.

Özçivit, "Hakan" karakterini oynadığı filmin hayata geçme sürecine dair şunları söyledi:

"Biz normalde Murat Boz ile çok iyi anlaşıyoruz. 'Birlikte bir film yapalım' dedik. Anlaşarak film yapmak kolay olmuyor. Bu nedenle 'Anlaşamayan iki karakter üzerinden bir film yapalım" dedik. Sette ise anlaşamamamız gerekiyordu epey bir zorlandık bu konuda."

Burak Özçivit, izleyenlerin filmde kendisinden bir şey bulacağına değinerek, filmin Hollanda ve Azerbeycan gibi ülkelerde de gösterileceğini belirtti.

Yönetmenliğini Mert Baykal'ın yaptığı, senaryosunu Zafer Külünk'ün yazdığı ve oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver, Burak Satıbol, Ferdi Sancar, Gözde Mutluer'in de bulunduğu "Kardeşim Benim", 15 Ocak cuma günü vizyona girecek.