HABER: ZAFER TOPRAK

İSTANBUL - Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliği ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de 24 ülkeden 330 marka, 253 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile düzenlenen İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı açıldı açılışa BERGAMADA kitap ve kırtasiye üzerine hizmet veren saygın İşletmeci BİLGİ kitap kırtasiye adına HALİL UZUN "da ziyaretçiler arasındaydı. Daha öncede BİLGİ KİTAP KIRTASİYE adına birçok okuma ve eğitim ile ilgili etkinliklere bilgi seminerlerine katılan HALİL UZUN Butür sosyal faaliyetlerde bulunmanın gelişim ve eğitim açısından faydalarının önemli oluğunu vurguladı.
 


Dünya pazarlarının tek çatı altında buluştuğu İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı 2018, yüzde 70 artışla rekor katılıma imza atıyor. Toplam 5 salonda Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, İran, İtalya, Japonya, Hollanda, Güney Kore, Sırbistan, İspanya, İsveç, Tayvan, Tayland, İngiltere, Amerika ve Türkiye’den 330 marka, 253 firma ve firma temsilciliğini bir araya getirdi.

Yurt dışı ve yurt içinden rekor ziyaretçi programı

T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın ve Moskova, Sofya, Tahran, Tiflis, Üsküp ve Kahire’de yer alan TÜYAP yurt dışı ofisleri ve TÜKİD’in desteğiyle Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Filistin, Gürcistan, İran, Kazakistan, Makedonya, Mısır, Sırbistan, Ürdün, Kosova, Bosna Hersek, Ukrayna, Rusya ve Suriye’den 300’ün üzerinde Alım Heyeti fuarda ağırlandı. Yurt içinde de Anadolu’dan perakendeci kırtasiyecilerin ağırlandığı İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’nda yurt içinde 71 ilden 1.000’in üzerinde Alım Heyeti organizasyonu yapıldı.

25 ülkeden kırtasiye markasının katılım sağladığı fuarda sektörün en üst düzeyde temsil edilmesi ve Türkiye kırtasiye sektörüne ivme kazandırması hedefleniyor. Bu yıl 5 salon 40 bin metrekare kapalı sergileme alanında gerçekleşen fuarda 15 bine yakın ziyaretçinin ağırlanması beklentiler içindeydi

İnovatif ürünler ilk kez Trend Alanında sergileniyor

Kırtasiye ve ofis malzemelerine dair inovatif ürünlerin sergilendiği Trend Alanı hem sektörün hem de ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. 25 Şubat 2018 Pazar günü 19.00’a kadar açık olan fuar da "alan, birçok etkinliğe de ev sahipliği yaptı Aktivite alanı ile firmaların yeni ürünlerini ziyaretçiler deneyimleme imkanı buluyor.