Beyazperde ile konser deneyimi sunan Movies in Concert serisi, Harry Potter’ın ikinci filmi “Harry Potter ve Sırlar Odası” ile devam ediyor. 

CineConcerts ve Warner Bros Consumer Products, geçtiğimiz yıl Harry Potter Film Concert adını verdikleri, kült filmin gösterim ve müzikal performansının eş zamanlı gerçekleşeceği bir dünya turu duyurdu. Haziran 2016'da başlayan tur, J.K. Rowling'in “Büyücülük Dünyası”nı, 2018 yılı boyunca 35'ten fazla ülkeyi kapsayan yüzlerce gösteride izleyicilerle buluşturacak. Bu turne kapsamında Harry Potter serisinin ikinci filmi “Harry Potter ve Sırlar Odası”, 19-20 Mayıs 2018 tarihlerinde üst üste iki gece Zorlu PSM Ana Tiyatro’da izleyicileri serinin büyülü dünyasına taşıyacak.

CineConcerts’tan, Harry Potter Film Concert serisinin konser yapımcısı Brady Beaubien, “Harry Potter dünya çapında heyecan ile eş anlamlı. Filmin gösterimine eşlik eden muhteşem müziklerinin canlı performansı ile izleyicileri büyücülük dünyasına taşıyabilmeyi umuyoruz.” ifadelerini kullandı. (NTV)