GEM Fest line-up’ın %50’sini ilan etti! GEM Fest, bu yaz 14 Temmuz’dan 14 Ağustos’a kadar, Gürcistan’ın sahil beldesi olan Anaklia – Ganmukhuri’de gerçekleşecek olan elektronik müzik festivalidir. 33 günlük sürede 500 sanatçının 8 farklı sahnede performans göstereceği bu festival, Dünya’nın en uzun müzik festivali olacak.

GEM Fest; başlangıcından bu yana Armin Van Buuren, Boris Brejcha, GusGus, Paul Van Dyk, Paul Kalkbrenner, Stephan Bodzin, Booka Shade, David August, Tale Of Us, Luciano, Anja Schneider, Fedde Le Grand gibi sanatçıları konuk etti. Bu rave ilk iki yılda 40.000'den fazla ziyaretçiyi konuk etti ve bu yaz GEM Fest'in 100.000'den fazla ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

Bu sene açıklanan isimler arasında; Aly & Fila, Axwell Λ Ingrosso, Boris Brejcha, Carlo Lio, DOP, Dubfire, Ferry Corsten, GusGus, James Zabiela, Kollektiv Turmstrasse, Mano Le Tough, Martin Garrix, Paul Kalkbrenner, Petre Inspirescu, Robag Wruhme, Roger Sanchez, Sander van Doorn, Solomun, Steve Aoki, Sunnery James ve Ryan Marciano, Swanky Tunes, tINI, Worakls gibi ünlü isimler yer alıyor.

Ayrıca GEM Fest sadece müzikle ilgili değil. Ziyaretçiler; yoga, renk festivali, film festivali, sanat performansları, zorbing, yastık mücadelesi, su trampleni, futbol, voleybol, frizbi, su topu ve diğer pek çok turnuvayı deneyimleyecek.

Bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek olan GEM Fest, Dünya’nın en iyi müzik festivalleri arasında olmaya kararlı görünüyor.